News

Zijn Kevin en Lot van Love Island 2023 nog bij elkaar?

Lot-kevin-love-island

Het bekende programma Love Island heeft ervoor gezorgd dat verschillende koppels bij elkaar kwamen. Toch verloopt de ene relatie soepeler dan de andere, na de deelname aan het programma. Maar hoe zit het nu met Kevin en Lot? Zijn ze nog bij elkaar?

Love Island 2023

In het nieuwste seizoen van Love Island hebben we Kevin de villa binnen zien komen als bombshell. En dat was niet de enige verrassing, hij is namelijk ook de broer van Jonna. Toeval bestaat niet! Hij zat in een koppel met Garbi, maar verloor zijn hart in Casa Amor aan single Lot. Toch hebben ze de finale niet gehaald, maar dat betekent niet dat er geen liefde is ontstaan.

Lot en Kevin

In haar Instagram Stories deelt Lot hoe het nu gaat met haar en Kevin. Ze laat weten dat de band nog niet is. Ze laat weten dat de band nog niet is verbroken en dat ze graag dingen rustig wil opbouwen. “Ons avontuur stopt hier niet. Ik ben blij dat ik mezelf bij je kan zijn en veel kunnen lachen samen”, laat Lot weten. Ook laat ze weten hoe dankbaar ze is dat ze heeft meegedaan aan dit avontuur, omdat dit haar mooie herinneringen en vriendschappen heeft opgeleverd.

En ook Kevin deelt op Instagram dat hij haar graag nog ziet. De Love Island bombshell liet net voor zijn vertrek ook nog weten dat ze elkaar pas kort kenden. “Ik ga niet meteen ‘ik hou van je’ zeggen, zo werkt het niet in het echte leven. Maar we blijven elke dag stappen zetten en ik ben er zeker van dat dit zal uitmonden in een relatie”, aldus Kevin.

Beeld: Love Island