Lifestyle

Dit zijn dé kersttrends voor de feestdagen van 2022

kersttrends-feestdagen-2022

Hoe de één nog niet aan kerst wil denken, is de ander al bezig met de versieringen in huis. Nog op zoek naar nieuwe inspiratie? Dit zijn de kersttrends voor de feestdagen van 2022.

Pastel paradise

De laatste jaren zijn de zachte kleurtjes en pastel tinten helemaal in. De tijd is nu dan eindelijk aangebroken dat we deze trendkleuren ook met de kerst voorbij zien komen! We gaan ons huis deze kerst versieren met zacht groen, pastel roze en licht blauw. Deze tinten zorgen voor een vrolijke uitstraling in huis, maar wissel het wel af met warme nude kleuren zodat het niet te schreeuwerig wordt. We stappen nu echt af van dat mis-matchende fel rood en groen! Finally!

De tekst gaat verder onder de foto

Zachte materialen

Lieve kleurtjes is niet het enige onderdeel van de ‘comfy tones’-trend. Ook het gebruik van zachte materialen is een kersttrend van 2022. Denk aan velvet kerstballen en fluffy slingers voor in de boom. Ook kleedjes en kerststerren van teddy-stof zijn er te vinden of een lekker zacht bedje van nep sneeuw voor onder de boom! Al deze verschillende texturen in huis zorgen voor een warm en comfortabel gevoel. Heerlijk, toch?! Zeker als het buiten koud en donker is, is het fijn om je huis om te toveren in een zachte wolk!

Lees ook:
Wil je hebben! Een Espresso Martini voor in je kerstboom

Do it yourself!

Ben je in een creatieve bui en vind je het wel een leuk idee om een zelfgemaakt ornament in de kerstboom te hangen? Pak je knutselspullen en je garen erbij en ga zelf aan de slag! Oude kerstballen die je dit jaar écht niet meer kan ophangen, bekleed ze met een stukje stof en ze kunnen zo de boom weer in 😉

Beeld: pinterest