Lifestyle

Zien! Dít zijn 10 kerstpakketten van bekende winkels

kerstpakketten-bekende-winkels

Op je werk is de periode rondom de feestdagen misschien wel de leukste tijd van het jaar. Bonussen, kerstborrels en natuurlijk het jaarlijkse kerstpakket. Kan je niet wachten om te zien wat er in jouw pakket zit? Kijk alvast wat deze bekende winkels in hun kerstpakketten hebben gestopt! 

1. Albert Heijn

Dit is misschien wel het kleinste pakket van allemaal, maar zeker niet het minst waardevol! Als werknemer bij de supermarkt Albert Heijn ontvang je een code om €25 uit te geven bij de winkel zelf of een cadeaukaart te kopen bij andere stores. Niet heel creatief, maar altijd goed! Zo kan je zelf invullen wat jouw kerstpakket wordt.

View post on TikTok

2. Plus

Om in de supermarkt-sfeer te blijven, gaan we verder naar het kerstpakket van de Plus. Deze medewerker is enorm blij met haar grote pakket en dat snappen wij wel! Dit is wel een groot pluspunt van een baantje bij de supermarkt 😉

View post on TikTok

3. Bijenkorf

De dame hierboven heeft het al een beetje verklapt in haar video, maar het kerstpakket van de Bijenkorf was dit jaar wederom een grote teleurstelling voor haar medewerkers. Dan zou je denken bij zo een miljoenenbedrijf dat ze met de feestdagen groots uit zouden pakken. Maar helaas, de winkelmedewerkers moeten het doen met een klein presentje deze kerst.

View post on TikTok

4. Action

Net zoals bij de Plus, verwent Action haar medewerkers ook goed dit jaar. Een feestelijke doos voor met kerstcadeautjes. Van beautyproducten, tot prachtige kerstdecoraties en warme sokken. Lekker gevarieerd, dus voor iedereen wat wils!

View post on TikTok

 5. Lidl

We blijven nog even doorgaan met de supermarkt kerstpakketten, maar niet zonder goede reden! Deze pakketten springen er in dit rijtje zeker wel bovenuit. Zo merkt deze jonge medewerker ook dat hij goed wordt beloond voor zijn harde werk.

View post on TikTok

6. Kruidvat

Niet alleen de supermarkten stoppen hun feestpakketten vol met voedsel, maar ook drogist Kruidvat kan er wat van. Een hele grote verpakking vol met lekkere snack, wie wil dat nou niet?

View post on TikTok

7. Easy Toys

Dit is overduidelijk de grote winnaar in het rijtje! Easy Toys verwent hun medewerkers wel het beste en trakeert op een box vol spannende speeltjes en leuke gadgets voor in de slaapkamer. Fijne kerstdagen en een vurig nieuwjaar! 😉

View post on TikTok

8. Rituals

Wat kan je verwachten als je bij zo een heerlijke winkels werkt? Precies ja, een doos vol met lekkere geurtjes, kaarsen en natuurlijk allerlei doucheproducten. En daar houdt het niet op, Rituals heeft er zelfs een paraplu bij gedaan voor dit sombere weer. Where can we sign? 

View post on TikTok

9. Swiss Sense

Dit is nog eens een kerstpakket met variatie. In eerste instantie lijkt het erop dat het cadeau alleen maar uit eten bestaat, maar als je de hele video afkijkt komen er steeds leukere dingen voorbij. Met als kers op de taart: een karaoke set! Zingent het nieuwe jaar in. We love it! 

View post on TikTok

10. Fletcher Hotel

De werknemers van het Fletcher Hotel werden dit jaar verrast met een trolley! Als dat al niet genoeg was, was deze ook nog rijkelijk gevuld met allerlei lekkere snacks om een heuse kerstborrel te organiseren. Inclusief een lekkere fles wijn. Volgend jaar misschien vliegtickets of een hotelovernachting om de trolley in actie te zien?

View post on TikTok

Beeld: pinterest