Films & Series

Netflix-tip! The Noel Diary is onze nieuwe favoriete kerstfilm

kerstfilm-netflix

Één van de beste manieren om alvast in de kerstsfeer te komen is het kijken van een kerstfilm. En Netflix is het daar volledig mee eens en trakteert ons daarom jaarlijks op de nodige klassiekers en een lijst van nieuwe kerstfilms. Zo is de kerstfilm The Noel Diary nu te zien op Netflix. En hij is nu al onze favoriet!

The Noel Diary

In de film The Noel Diary krijgt bestsellerauteur Jacob Turner plotseling te horen dat zijn moeder is overleden. Hij had geen goede band met haar, maar keert toch terug naar zijn ouderlijk huis waar zijn moeder al die jaren bleef wonen. Zijn leven veranderde echter in een flits, toen er iemand op de deur klopte. Een vreemde beweert namelijk dat haar moeder voor Jacobs ouders werkte. De vreemde vrouw is opzoek naar haar biologische moeder en hoopt via Jacob antwoorden te vinden. Jacob en de vrouw vinden een dagboek vol geheimen in het huis en moeten ontdekken wat er vroeger allemaal speelde.

Lees ook:
Fan van Notting Hill? Dan wil je déze nieuwe kerstfilm zeker kijken!

Kerstromance

Deze kerstfilm is gebaseerd op Richard Paul Evans’ boek en valt onder het genre van kerstromance. Eindelijk geen kerstromcom dus, waar we tegenwoordig mee plat worden gegooid. In deze film worden we niet geconfronteerd met afgezaagde grappen of een overdosis slappe komedie, maar met een romantisch verhaal gepaard met de nodige dramatiek. Bekijk vooral even de trailer van The Noel Diary hieronder!

Watch on YouTube

Beeld: Netflix

Must reads 👀