Astrologie

Dit is dé beste kerstfilm om te kijken volgens je sterrenbeeld

kerstfilm-sterrenbeeld

We horen je denken: ‘Is het niet wat vroeg voor kerst?’, maar wij kunnen niet wachten op die gezellige feestdagen. Kerstdecoraties ophangen is misschien wel iets té overdreven, maar die leuke kerstfilm kijken kan vast al wel! Deze kerstfilm kan jij het beste kijken volgens je sterrenbeeld. 

Ram (21 maart – 19 april) – Best Man Holiday

Jij vindt het tijdens kerst belangrijk om met je vrienden te zijn. Tegen drankjes zeg jij nooit nee en daarbij hoort dan ook de film Best Man Holiday. Een groep studievrienden komt samen met de feestdagen, en strijden met elkaar om aandacht. Pak je popcorn en wijntje er maar bij want dit wordt lachen, gieren, brullen.

Stier (20 april – 20 mei) – A Christmas Prince

Als Stier houd jij van de realiteit, maar een sprookjesfilm is jouw guilty pleasure. Tijdens kerst ben jij misschien wel het meest dromerige sterrenbeeld. Zelf zou jij het liefst ook met een prins willen trouwen (maar ja, wie niet?). Daarom is A Christmas Prince de perfecte kerstfilm voor dit sterrenbeeld. Lekker wegdromen bij dit romantische verhaal.

Lees ook:
Bingen maar! Dit zijn de 10 leukste kerstfilms op Netflix

Tweelingen (21 mei – 20 juni) – Love Actually

Jij bent een lastig sterrenbeeld. Je kunt je super snel vervelen dus een langdradige of voorspelbare kerstfilm past dus totaal niet bij jullie. De film Love Actually is een goede film voor Tweelingen. Met ingewikkelde verhaallijnen die niet voorspelbaar zijn, verveel jij je niet snel tijdens deze film.

Kreeft (21 juni – 22 juli) – Home Alone

Jij neemt het motto home is where the heart is ontzettend serieus. Jij doet er alles aan om je thuis en je gezin een gezellig en veilig plekje te maken. De kerstfilm Home Alone past perfect bij dit sterrenbeeld. Jij kunt je goed terugvinden in de acties van Kevin, want jij wil ook dat alles en iedereen veilig is in je omgeving.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) – A Diva’s Christmas Carol

Kerst gebruik jij als excuus om een peperdure outfit te kopen die je maar één keer draagt. Je houdt van luxe en hebt mega veel zelfvertrouwen. Daarom is er geen betere film voor jou dan A Diva’s Christmas Carol. De film gaat over een beroemde zangeres die een eye-opener nodig heeft tijdens te feestdagen, om te zien dat geld niet het enige is dat telt in het leven. Misschien haal je hier nog een waardevolle les uit, Leeuw! 😉

Maagd (23 augustus – 22 september) – The Polar Express

Bij kerst denk jij aan de kerstman, cadeautjes en SNEEUW! Jij houdt van tradities rond de kerstdagen. De kerstboom samen versieren, cadeautjes uitpakken en in je kerst-pyjama rondlopen. Jij kunt daarom het beste naar The Polar Express kijken.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) – The Holiday

Dit sterrenbeeld heeft een passie voor romantiek en reizen, en deze kerstfilm heeft allebei! In The Holiday ruilen een Amerikaanse en Britse vrouw van huis en komen allebei de liefde van hun leven tegen. Bij deze film droom jij ook van zo’n ervaring. Pak je koffers en ga zelf op een romantisch avontuur. Wanneer vertrekken we?

Schorpioen (23 oktober – 21 november) – A Very Murray Christmas

Jij bent excentriek en een beetje koppig, net zoals deze kerstfilm. A Very Murray Christmas is geen standaard kerstfilm, maar dat vind jij helemaal niet erg. Er komen een dosis aan bekende gezichten voorbij, zoals George Clooney, Miley Cyrus, Chris Rock en eigenlijk nog veel mer Hollywood-sterren.

Boogschutter (22 november – 21 december) – Elf

Boogschutters zijn dol op kerst. Het lijkt wel alsof deze feestdag is gemaakt speciaal voor jou. De film Elf is daarom op je lijf geschreven. Jij herkent jezelf in de positieve vibes en avontuurlijke geest van kerstelfje Buddy. Pak je dekentje en warme chocolademelk er maar bij!

Steenbok (22 december – 19 januari) – The Shining

‘Huh? Dit is toch geen kerstfilm?’, horen we je denken. Nee, klopt! Voor jou hoeft al dat kerst gedoe allemaal niet. Geen romantische kerstfilms en vervelende kerstliedjes dus. Jij kijkt liever een goede thriller of horrorfilm. Daarom kijk jij naar The Shining.

Waterman (20 januari – 18 februari) – The Grinch

The Grinch is geen realistische film, maar dat maakt tijdens te kerst niet uit voor jou. Dit sterrenbeeld is down to earth, en daarom is het juist goed om een film te kijken die dit niet is. Ook is The Grinch hard van buiten en zacht van binnen. Komt dat je bekend voor? 😉

Vissen (19 februari – 20 maart) – The Holiday Calendar

Vissen zijn heel loyaal, medelevend en jij zet altijd anderen bovenaan je prioriteiten lijstje. Familie is het allerbelangrijkste voor jou tijdens de feestdagen, net als voor Abby in The Holiday Calendar. Jij hebt net zo’n goede intuïtie als de hoofdpersoon van deze film.

Beeld: Pinterest