Astrologie

Déze kerstballen passen perfect bij jouw sterrenbeeld

kerstballen-sterrenbeeld

Ben je bezig met het huis decoreren voor de feestdagen, maar loop je een beetje vast door het enorme aanbod in de winkels? Girlscene to the rescue! Wij weten namelijk precies welke versiering jij in huis moet halen dit jaar! Déze kerstballen passen perfect bij jouw sterrenbeeld.

Ram (21 maart – 19 april)

Het vuurteken Ram is niet vies van een opvallend printje hier en daar. Voornamelijk ‘foute’ dierenprintjes zijn veel te vinden in de woning van dit sterrenbeeld. Dit kan dan tijdens de feestdagen natuurlijk niet ontbreken. Ga op zoek naar panterprint of zebraprint ballen, niks is te gek!

Stier (20 april – 20 mei)

De Stier wil graag dat de kerstboom goed matcht met de rest van de woning. Niet té veel overdreven slingers en felle kleuren. Een boom die klasse uitstraalt vind jij mooi. Kies voor zilveren of witte ballen, die passen overal mooi bij!

Tweeling (21 mei – 20 juni)

Een overdosis aan kleur, dat is wat een Tweelingen wil! Het liefst zou jij een zogenaamde ‘Fred van Leer-boom’ in de woonkamer zetten. Vooral paars en turquoise kerstballen passen goed bij jouw sterrenbeeld.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Kreeft is dol op de feestdagen en pakt altijd groots uit, behalve dan dit jaar. Geniet van je familie en vrienden zonder je te druk te maken over de decoraties in de boom. Ga voor een minimalistische stijl en stop de boom niet helemaal vol met ballen. Ga voor goud! Dat is altijd goed.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Het sterrenbeeld Leeuw en de kerstboom hebben veel met elkaar gemeen. Ze zijn allebei het stralende middelpunt van de kamer! De boom van dit sterrenbeeld wordt elkaar gekker en gekker. Alle kleuren van de regenboog gaan de boom in, veel glitters en allerlei verschillende lampjes. We love it!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Je kunt wel zeggen dat Maagd het tegenovergestelde is van het sterrenbeeld hierboven. Maagd wil graag een rustige boom. Hang schattige pastelkleurtjes, zoals lichtroze en groen in de boom samen met een minimalistische verlichting.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Het favoriete seizoen van de Weegschaal is de winter! Dit is dus dé tijd van het jaar voor dit sterrenbeeld. En welke kleur representeert deze periode het beste? Juist, wit! Spuit de boom onder met nep-sneeuw en hang er prachtige witte en crème kerstballen in. Winterwonderland!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een van de karaktertrekken van een Schorpioen is dat ze soms best wel mysterieus kunnen zijn. Kerstversiering in donkere kleuren passen daarom perfect bij dit waterteken. Ga eens voor zwart en donker paars, niet heel opvallend maar wel origineel!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutter houdt van een klassieke Kerstmis en hecht veel waarde aan traditie. Dus de kans is groot dat de boom van dit sterrenbeeld vol hangt met groene en rode kerstballen en slingers!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Van Steenbok mag de boom wel een tikkeltje hysterisch zijn! Het liefst niet allen felle ballen, maar ook de kerstboom zelf! Vind je roomie dat iets té heftig? Ga dan alleen voor roze glitter kerstballen, ook leuk!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen houden van luxe en rijkdom, vandaar dat het volgende ook niet heel verrassend is. Het enige wat zij in de boom willen hangen is… GOUD! Het was te verwachten dat de kerstboom van dit sterrenbeeld van top tot teen helemaal in het goud is. Ook vinden ze het niet erg om er veel geld aan uit te geven, het is tenslotte maar één keer per jaar kerst.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Veel vissen hebben een rustig karakter en houden dus ook van een rustgevende boom. Ze willen wel altijd nét iets anders zijn dan de rest en kiezen dus voor lichtblauwe ballen! Je ziet het niet vaak voorbij komen, maar het zal prachtig staan met de donkergroene kleur van de kerstboom.

Beeld: pinterest