Lifestyle

Jingle bells: deze kerstartikelen uit de Zara Home collectie moet je scoren

ZARA-home-kerstartikelen

We zijn alweer halverwege november en dat betekent dat kerst ook weer voor de deur staat! Wat ons betreft kunnen de voorbereidingen dan ook niet vroeg genoeg beginnen. Deze mega schattige kerstartikelen uit de Zara Home collectie moet je scoren!

Kerstartikelen van Zara Home

Zara komt iedere zoveel weken natuurlijk weer uit met allerlei nieuwe collecties. Nu we al een tijdje in het najaar zitten, is het dus tijd voor de jaarlijkse kerstcollectie. Dit jaar zitten er zóveel schattige items tussen die je moet scoren! TikTokster @sylvanamenke deelde haar favo items, die wij nog een keer voor je op een rijtje zetten.

Kerstpyjama’s

Even eerlijk, hoe schattig is het om matchende kerstpyjama’s te kopen voor jou en je lover? Dit is dé droom en Zara maakt deze werkelijkheid. Ze hebben namelijk hele leuke kerstpyjama’s in het assortiment dit seizoen! Het zijn witte pyjama’s met een hulstpatroontje erop – dé plant die symbool staat voor kerst. Deze moet je inslaan dit jaar!

Zout– en peperpotjes

Zara Home heeft het heel goed gedaan met de kerstartikelen van dit jaar. Zo hebben ze deze onwijs schattige peper– en zoutvaatjes in de vorm van de laarzen van de kerstman ontworpen! Deze potjes zien er zó cute uit en mogen echt niet ontbreken tijdens het kerstdiner dit jaar.


Beeld: TikTok @sylvanamenke

Kerstglazen

Iets dat we zeker weten, is dat de tafel tijdens het kerstdiner dit jaar goed gevuld gaat zijn met allerlei leuke versiersels. Zara heeft namelijk niet alleen die mega schattige peper– en zoutpotjes ontworpen, maar ook hele leuk kerstglazen! Zo heb je er eentje met een sneeuwpoppetje en een kerstboompje. Deze glazen zijn dus echt onmisbaar voor het kerstdiner! Vul ze met een heerlijke, feestelijke cocktail en je bent good to go.


Beeld: TikTok @sylvanamenke

Kerstlepeltjes

Deze mega schattige glazen zijn niet het enige kerstachtige servies dat Zara Home verkoopt. Ze hebben namelijk dit jaar ook hele leuke lepeltjes in het assortiment! Het zijn glazen lepeltjes met daar bovenop een kerstkrans, kerstboompje of een zuurstok. Hoe leuk zou dit staan bij de glazen? Wij gaan deze inslaan, hoor!


Beeld: TikTok @sylvanamenke

Kerstservetten

Nog zoiets dat absoluut niet mag ontbreken van de tafel dit jaar: deze mega schattige kerstservetten van Zara Home. Het zijn witte servetten met een patroontje van een skivakantie. Zo zie je een skilift waar mensjes in zitten en mega schattige huisjes op de achtergrond. Verder zie je bomen en mensen die druk bezig zijn met skiën. Hoe leuk zouden deze zijn voor bij het kerstdiner?


Beeld: TikTok @sylvanamenke

Gingerbread home spray

Als Zara ergens om bekend staat, dan is het wel hun overheerlijke geurtjes. Zo hebben ze een eindeloze parfum collectie – met heerlijke én betaalbare dupes voor high end merken – maar ook hun home sprays vallen altijd goed in de smaak. Je hebt nu natuurlijk al een aantal leuke items voor op tafel tijdens het kerstdiner voorbij zien komen, maar ze hebben nog een onmisbaar product. Een ginger bread home spray! Hoe kerstachtig wil je het hebben?


Beeld: TikTok @sylvanamenke

Beeld: zara home