Celebs

Onherkenbaar! Zo ziet Kenzo van Temptation er uit met kort haar

Kenzo-temptation-island

Kennen jullie Ken, Faith en Fabrizio uit Temptation Island nog? Zij hebben met hun lange lokken flink wat succes geboekt bij de dames. En ook Kenzo die deelneemt in het huidige seizoen van Temptation Island heeft een man bun, maar hoe ziet deze knapperd er eigenlijk uit zonder lang haar?

Kenzo uit Temptation Island met kort haar

Kenzo is een knappe verschijning. Zijn lange haar en baardje staan hem zeer goed! Maar ook zonder zijn lange lokken ziet hij er erg goed uit! Love Reality deelt foto’s uit de oude doos waar Kenzo te zien is met een kaal koppie.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
WOW! Zo zag Linde van Temptation Island er vroeger uit

Kenzo valt op bij de dames

In het huidige seizoen van Temptation Island maakt Kenzo nogal wat los bij de dames. Hij is als verleider in zijn eentje naar de villa gekomen, maar het is nog maar de vraag of hij ook alleen zal vertrekken. Want Kenzo kan het heel goed vinden met Iris, de vriendin van Whitney. Het lijkt erop dat Iris zelfs vlinders in haar buik begint te krijgen. Als Whitney dat maar niet te weten komt! Of Kenzo en Iris échte gevoelens voor elkaar krijgen, is nog even afwachten. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de volgende aflevering!

Bron: femfemBeeld: Temptation Island