Celebs

Zien: Kendall Jenner trekt alle aandacht met uitdagende jurk

kendall-jenner

Kendall Jenner stond al voor een lange tijd bekend om haar inspirerende looks, toch is ze momenteel een andere kant opgegaan. De laatste tijd zien we haar namelijk steeds vaker in uitdagende kleding. Ook nu trekt Kendall Jenner weer alle aandacht met een uitdagende jurk.

Kendall Jenner

De wereldberoemde Kendall Jenner staat regelmatig op de runway, dus we zien haar ook vaak in inspirerende looks. Ook zoekt Kendall soms behoorlijk de grenzen op met haar outfits. Natuurlijk heeft ze ook het vermogen ervoor om al die fantastische outfits kopen. Dat Kendall dus vaak de show steelt met haar looks is wel duidelijk. Toch verscheen de brunette nu met een wel hele uitdagende jurk. En daar heeft ze volgens velen toch wel de plank mee misgeslagen.

Uitdagende jurk

Momenteel is Kendall Jenner aan het genieten van haar vakantie in Europa. Onlangs hebben we kunnen zien dat ze in Frankrijk was. Op haar Instagram deelde ze een foto waar ze poseerde op een jacht. Op de foto was te zien dat ze een zwarte jurk droeg van David Koma. Maar wat veel mensen opviel was dat haar boezem helemaal bloot was. Ze had er daarom voor gekozen om er twee bloemen op te plakken. Veel mensen weten dat Kenny af en toe van uitdagende looks houdt, maar dit ging wel heel erg ver. Ondanks dat het er misschien gek uitzag, kostte de jurk wel maar liefst 1515 dollar. WOW!

Lees ook:
Love is in the air! Is Kendall Jenner aan het daten met déze rapper?

Bad Bunny

Volgens veel mensen gaat Kendall alleen voor deze look, om het hartje van Bad Bunny sneller te laten kloppen. De twee hebben het namelijk al sinds begin dit jaar erg gezellig samen. Ook zijn ze ondertussen al meerdere keren in het openbaar samen gespot. Of Kendall en Bad Bunny al een relatie hebben, dat is nog niet bekend. Denk jij dat dit de reden is waarom Kendall Jenner is gegaan voor deze uitdagende jurk?

Beeld: @kendalljenner

Must reads 👀