Celebs

Gaan Kelvin en Nina meedoen aan Temptation Island?

kelvin-nina-temptation-island

Het is bijna zover! De fans van Temptation Island kunnen begin 2023 genieten van een nieuw seizoen, en het blijkt dus het YouTube-stel Kelvin en Nina daarvoor gevraagd zijn!

Kelvin en Nina

YouTuber Kelvin Boerma, ook wel bekend als Kalvijn, is inmiddels alweer tien jaar samen met zijn vriendin Nina Warink. De twee hebben elkaar ontmoet toen ze nog maar 15 jaar oud waren en hebben sindsdien al veel meegemaakt samen en ook een behoorlijk netwerk opgebouwd. Kelvin heeft een enorm bereik op YouTube en Nina is een multi-talent die zichzelf YouTuber, influencer én actrice kan noemen. Naast hun werkleven, gaat hun liefdesleven dus ook al een hele lange tijd goed! Zou hun liefde sterk genoeg zijn om Temptation Island te overleven?

Lees ook:
OMG! Déze bekende TikTokker doet mee aan Temptation Island

‘Ze willen ons kapotmaken’

In de podcast ‘Kibbeling’ van Kelvin en Nina vertellen ze dat ze zijn gevraagd om als koppel mee te doen aan Temptation Island. “Wij zijn wel eens gevraagd voor Temptation Island”, begint de influencer. “Ze willen ons kapotmaken”, reageert Kelvin hier lacherig op.

Ze vertellen dat er heel wat geld voor geboden is en dat de makers hen graag in het programma hadden gezien. “Maar wel voor veel geld. Ze wilden best veel betalen”, vult Nina aan. “Maar niet genoeg. Anders hadden we wel meegedaan”, grapt Kelvin er nog even achteraan. Helaas zullen we de twee tortelduifjes dus niet zien verschijnen in het aankomende seizoen van Temptation Island. Misschien over een paar jaar? Wie weet!

View post on TikTok

Beeld: Instagram: @kalvijn

Must reads 👀