Celebs

EMIDJ-Kelly deed verschrikkelijke ontdekking over vriend Jethro

Kelly-vriend-jethro

Inmiddels is Kelly moeder geworden van haar prachtige zoontje Bodie, maar dat neemt niet weg dat de zwangerschap geen pretje was voor haar. Kelly van Echte Meisjes in de Jungle deed namelijk een heftige ontdekking over haar vriend Jethro.

Kelly Heruer en Jethro Galung

Kelly Heruer doet mee aan het splinternieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle en kenden we al als de vriendin van Jethro. En die naam komt je waarschijnlijk bekend voor. Jethro Galung deed namelijk mee aan The Bachelorette in de hoop het hart van Gaby Blaaser te stelen. In dat programma heeft hij dan misschien niet de liefde gevonden, maar in Kelly wel. De twee waren dolgelukkig en mochten zichzelf zelfs parents to be noemen, met de zwangerschap van Kelly. Een spannende, maar ook lastige tijd voor Kelly.

Eerste zwangerschap

Tijdens haar eerste zwangerschap kwam Kelly er achter dat haar vriend Jethro Galung verslaafd was aan cocaïne. Kelly’s vermoedens werden steeds sterker doordat Jethro in die periode heel vaak zijn neus ophaalde en vaak geen eetlust had in de avond. “Toen dat bleek te kloppen, heb ik Jethro eruit gezet.” Een beslissing die ongetwijfeld heel moeilijk moet zijn geweest voor de blondine. Inmiddels is Jethro al weer negen maanden clean en terug in huis bij Kelly en hun zoontje.

Lees ook:
EOTB Shani en Davey over hun toekomstplannen: ‘Kleine Shani’

Toekomstplannen

Inmiddels gaat het steeds beter tussen de twee. Jethro is afgekickt, woont weer bij Kelly en haar zoontje en de twee werken aan hun relatie. Gelukkig gaat dit zo goed dat het stel alweer durft te denken aan een tweede kindje en zelfs aan trouwen. “Ik heb wel weer zin in de toekomst met hem. Als hij in 2023 een aanzoek zou doen, zou ik weer ‘ja zeggen”, geeft Kelly aan. Horen we daar wedding-bells?

Beeld: Instagram

Must reads 👀