Celebs

Kelly onthult wat zij gaat doen met het prijzengeld van EMIDJ

kelly-echte-meisjes-in-de-jungle

We hebben met z'n alle massaal kunnen genieten van de finale van Echte Meisjes in de Jungle. We zagen dat Kelly er met de winst vandoor ging. Samen met Channah Koerten was Kelly te gast bij Allures van Rumag en blikken zij samen terug op de finale.

Echte Meisjes in de Jungle

Afgelopen week zagen we dat Diva en Kelly het tegen elkaar opnamen in de finale van Echte Meisjes in de Jungle. Zij moesten zich voor de laatste keer bewijzen in een spannende race met verschillende opdrachten, met als doel de gouden kip te vinden. Het werd een spannende finale, maar uiteindelijk ging Kelly er met de winst vandoor. Maar wat gaat Kelly met het prijzengeld doen?

Prijzengeld

Kelly heeft natuurlijk in de finale de gouden kip gevonden, maar zij kreeg ook een geldprijs van maar liefst 10.250 euro. Maar wat gaat de knappe blondine hier eigenlijk mee doen? Dat vroeg presentator Fawry not Sawry zich ook af. “Ik ga naar Disneyland. En voor de rest zet ik het gewoon lekker op mijn spaarrekening”, vertelt de winnares in Allures. “We weten allemaal als je een huisje hebt, dat dingen kapot gaan. Het is altijd handig om een extra potje te hebben.”

Lees ook:
Dít is de winnares van Echte Meisjes in de Jungle 2023

Kelly en Diva

In de finale van Echte Meisjes in de Jungle moesten Kelly en Diva voor een opdracht een dame zoeken bij wie ze het grootste spaarvarken dat er was moesten kopen. Kelly kwam als eerste aan, maar het ging niet zo makkelijk als ze gehoopt had. Kelly had namelijk geen geld bij zich, dus moest allerlei persoonlijke spullen inruilen om het spaarvarken te bemachtigen. Zij heeft een aantal dingen ingeruild zoals, chips, slippers, haar zonnebril en zelfs haar haarborstel. Op Instagram vertelt de realityster in een Q&A dat ze haar spullen heeft teruggekregen. “Uiteindelijk heb ik ze teruggekregen, maar aan het einde van de dag pas, ’s avonds laat. Dus ik heb wel de hele dag in de waan geleefd dat ik mijn spulletjes niet terug zou krijgen”, aldus Kelly.

Watch on YouTube

Beeld: Videoland: Echte Meisjes in de Jungle

Must reads 👀