Celebs

Hilarisch! Deze gekke bijnamen hebben de Kardashians voor elkaar

Kardashians-bijnamen

De Kardashians en Jenner zussen hebben regelmatig onenigheden met elkaar. Ze kunnen elkaar dan helemaal afkraken, maar als het er op aankomt zijn ze er ook wel altijd voor elkaar. Ook hebben de zussen allemaal leuke bijnamen voor elkaar bedacht. En wij vertellen je welke dit zijn.

Deze bijnamen hebben de Kardashians en Jenners voor elkaar

Wie kent ze niet? Kim, Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie. Ook hebben de zussen nog een oudere broer Rob. Verder hebben ze ook allemaal al kinderen, behalve Kendall. En ook die hebben natuurlijk allemaal een bijnaam gekregen. We hebben alle bijnamen voor je op een rijtje gezet.

Kendall Jenner (Kenny, Ken)

Het is logisch dat je Kendall afkort naar Ken. In een interview met ABS News heeft ze een keer vertelt over al haar bijnamen. “Dat hangt er vanaf wat voor relatie je met me bent. Sommige mensen noemen me ‘Ken’ of ‘Kenny’. ‘Kenya’ noemen ze me ook vaak of ‘Killa’.

Kim Kardashian (Keeks, Kiki, Kimmie)

We horen het ze zo zeggen: “Where is aunty Kimmie”, “Heyyy Keeks!” Ook Kim heeft verschillende bijnamen. De kleintjes noemen hun tante vaak ‘Kiki’. En de zussen van Kim noemen haar vaak ‘Keeks’.

Khloé Kardashian (Koko, Kokes)

Ook Khloé heeft nogal bijzondere bijnamen. Zo wordt ze regelmatig ‘Kokes’ genoemd. En toen Khloé haar 36ste verjaardag vierde hingen er overal ballonnen waar ‘Koko’ op stond.

Kylie Jenner (Ky, Mothergoose)

Mothergoose? Ja, dat is de bijnaam van Kylie. De meeste noemen haar gewoon ‘Ky’, maar haar oudste dochter Stormi noemt haar wel eens ‘Mothergoose’. Waarschijnlijk omdat ze altijd achter haar moeder aanloopt 😉

Kourtney Kardashian (Kourt)

Kourtney is de enige Kardashian die geen bijnaam heeft. Het is met haar naam heel lastig. Daarom noemt iedereen haar vaak bij haar volledige naam of korten ze het af naar ‘Kourt’. Niet heel origineel dus.

Lees ook
Dit waren de looks van de Kardashians tijdens het Met Gala 2022

Kris Jenner (Lovey)

Kris Jennis is al bijna 66 jaar. En ondanks het feit dat ze moeder en inmiddels ook oma is, voelt ze zich nog piepjong. Daarom vond ze de bijnaam ‘Granny’ dan ook niet toepasselijk. “Ineens was ik oma, maar ik vond dat helemaal niet leuk klinken. Mijn moeder had een vriend die Lovey heette, en dat vond ik echt een leuke naam.” Daarom noemt iedereen haar nu ‘Lovey’.

Stormi Webster (StormStorm, Tiny Noodle, Stormeroo)

Ouders bedenken soms de gekste bijnamen voor hun kinderen. En Kylie kan er ook wat van. “Goodmorning StormStorm”, zegt ze wel eens. En ook Kendall bedenkt regelmatig vreemde bijnamen voor haar nichtje. Op Instagram deelde ze ooit: “Sweet, tiny noodle! Your energy is powerful. I hope the world offers you nothing but beautiful things. I love you Stormeroo! Happy 1st birthday.”

North West (Northie, Nori)

North West is de oudste dochter van Kim. North en haar moeder zijn onafscheidelijk en vanzelf zijn er wat bijnamen gaan bloeien. Denk aan ‘Northie’ of ‘Nori’. Die zijn best wel lief eigenlijk!

Lees ook
Neem een kijkje in de gigantische privéjet van Kim Kardashian

True Thompson (Tutu, Sweet peanut)

True is het prachtige dochtertje van Khloé. Op Instagram wordt True vaak door haar familie aangesproken als Tutu. Maar een ergere bijnaam is toch wel ‘Sweet peanut’. Wij hopen voor True, dat ze deze bijnaam snel zullen afleren.

Penelope Disick (P, Poosh)

Kourtney heeft natuurlijk haar eigen lijn opgericht genaamd: ‘Poosh’. Wat de inspiratie van die naam was? Haar dochtertje Penelope! “Name: Penelope, Nickname: Poosh,” schreef Kourtney op Instagram.

Beeld: Instagram