Films & Series

De Love Island-villa heeft een kantoorhond en zo ziet hij eruit

Celine
kantoorhond-love-island

Wie wil er nou geen hond op kantoor? In de pauze even lekker wandelen en knuffelen. Dat klinkt als muziek in de oren toch? Voor de crew van Love Island is dit werkelijkheid. Daar loopt kantoorhond Bennie tussen de opnames namelijk in de Love Island-villa rond. 

Dit is de kantoorhond van de Love Island-villa

De schattige viervoeter heeft zelfs een eigen Instagram-account.

Kantoorhond Bennie

Afgelopen week deelde Love Island-presentatrice Holly Mae Brood een schattige foto in haar Instagram Stories. Ze kan zich in de pauze, tussen de opnames door, lekker vermaken met kantoorhond Bennie. “Dit is Bennie, onze viervoeter op de set van Love Island en ik ben verliefd op hem”, schrijft Holly bij de foto. How cute! 

De tekst gaat verder onder de foto

Speciaal plekje

Bennie heeft op de set van Love Island in Gran Canaria een speciaal plekje gekregen. In haar Stories deelt Holly een foto van een deur met de tekst: “Pas op voor de hond. Deur sluiten!!”. Daar woont Bennie, laat ze weten.

De tekst gaat verder onder de foto

De kantoorhond van Love Island blijkt zelfs zo geliefd te zijn, dat ze een eigen Instagram-account voor Bennie hebben aangemaakt.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Love Island’s Amandine reageert op ‘smerige actie’ van Raphaëlla

Winnaar

We hebben de kantoorhond nog niet in de afleveringen van Love Island kunnen zien. We zijn natuurlijk ook helemaal gefocust op de koppels. Deze week zal de grote finale van Love Island te zien zijn en zien we ook welk koppel de winnaar van dit seizoen zal worden. Spannend!

Beeld: love island | instagram @hollymaebrood