Films & Series

Déze mannen zijn grootste kanshebbers in De Bachelorette

Danique
bachelorette

In de laatste aflevering van De Bachelorette hebben we kunnen zien hoe Melvin de deur werd gewezen voor Sylvia. In Rozenpraat van RTL praat hij na over zijn deelname en welke mannen de grootste kanshebbers zijn!

De Bachelorette

Sylvia Geersen deelt aan het einde van elke aflevering van De Bachelorette rozen uit aan degene met wie zij zichzelf wel samen ziet. Helaas was Melvin niet een van deze mannen en moest hij de villa verlaten. In Rozenpraat van RTL kijkt de Amsterdammer terug op zijn deelname. Zelf was Melvin erg teleurgesteld dat hij als enige niet op date is geweest met Sylvia. “Ik verwachtte eigenlijk wel op date te gaan, omdat ik best wel een goed gesprek had gehad na het Special Forces-gebeuren, dus dat was best wel een teleurstelling. Het voelde goed toen ik mijn verhaal bij haar deed.” Maar hij praat hier niet alleen over zijn eigen ervaringen, maar ook over wie hij denkt dat de grootste kanshebbers zijn van De Bachelorette.

View post on Instagram
 

Grootste concurrenten

Tijdens het aftertalk programma van De Bachelorette durft Melvin zijn onzekerheden te vertellen en over zijn grote concurrenten te praten. De Amsterdammer geeft aan dat hij altijd wel een beetje opkeek tegen Joris en Tjeerd. Hij denkt dan ook dat deze twee mannen zomaar heel ver kunnen komen in de competitie voor het hart van Sylvia Geersen. “Zij hadden vanaf het begin al een klik met Sylvia en dat had ik niet echt. Dus ik zag die twee wel echt als concurrentie”, begint Melvin. “Tjeerd speelde gewoon heel tactisch met zijn roos. Hij wachtte gewoon echt op het juiste moment af. Dus dat doet hij alleen maar goed.”

Hiernaast heeft niet alleen Melvin veel vertrouwen in Joris en Tjeerd, maar al eerder gingen de geruchten dat kapitein Joris het hart van Syl zal veroveren. Wie weet heeft de afvaller van deze week wel gelijk!

Lees ook:
WOW! Tom doet shockende onthulling over de Bachelorette

Kanshebbers

Ondanks dat Melvin ze niet genoemd heeft, lijkt het er ook op dat Matthijs en Giancarlo erg in de smaak vallen. De fans zien hen namelijk ook als grote kanshebbers in De Bachelorette. Het viel de kijkers op dat het voorstelmomentje van Giancarlo en Matthijs in de eerst aflevering wat langer duurde dan bij de rest.

Bij de Brabantse Giancarlo zagen we niet alleen een stukje van de rode loper, maar werd er ook overgeschakeld naar het bruisende Helmond. Ook zagen we hier al een blik van zijn moeder. Misschien wel erg snel om je schoonouders te ontmoeten, toch?!

Matthijs kreeg niet alleen meer zendtijd, maar hij is zelfs al eens met Sylvia gematched op een datingapp. Hierdoor heeft hij natuurlijk wel een streepje voor op de andere singles in de villa. Wij zien de charmante mountainbiker niet zo snel het programma verlaten. Wat denken jullie?

Beeld: videoland