Films & Series

Dit zijn de kandidaten van het 23ste seizoen van Wie is de Mol?

kandidaten-wie-is-de-mol

Afgelopen zaterdag kwam na lang wachten eindelijk het nieuws naar buiten. Alle Wie is de Mol? kandidaten van het nieuwe seizoen zijn bekend! Door middel van verschillende puzzels konden we achterhalen wie de kandidaten zijn. Spannend!

Puzzels

Fans konden voor het nieuwe seizoen van dit jaar achterhalen wie de kandidaten zijn door puzzels op vijf verschillende plekken in het land op te lossen. En we horen je al denken: “Welk land dan?” Nou, Zuid-Afrika natuurlijk, daar zal het 23ste seizoen van het programma zich afspelen. Fans konden dus door een reeks opdrachten uit te voeren, naast het gastland ook de kandidaten van het nieuwe seizoen onthullen. Per geopende kist werden er twee kandidaten bekendgemaakt.

Lees ook:
Dit is wat de kandidaten krijgen te eten bij Special Forces VIPS

Kandidaten

Het achterhalen van de mol is al lastig, laat staan het achterhalen van alle kandidaten. Daarom bracht het programma afgelopen zaterdag het nieuws naar buiten: “De kandidaten zijn bekend!! Wie herken jij?” Op het officiële TikTok-account van Wie is de Mol zien we alle tien de deelnemers. Dit jaar zullen  televisiepresentator Jurre Geluk, acteur Soy Kroon, olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo, presentatrice Froukje de Both, onderzoeksjournalist Daniël Verlaan, hoofdredacteur Anke de Jong, cabaretier Annick Boer, actrice Sara Janneh, acteur Nabil Aoulad Ayad en presentator Sander de Kramer meedoen. Tien deelnemers die ook allemaal een potentiële mol kunnen zijn. Het 23e seizoen van Wie is de Mol? is vanaf begin januari weer op de buis met Rik van de Westelaken als onze oude vertrouwde presentator. Heb jij je zinnen al op iemand gezet?

View post on TikTok

Beeld: AVROTROS

Must reads 👀