Films & Series

Huh?! Zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2024 nu al bekend?

kandidaten-wie-is-de-mol-2024

De identiteit van de Mol is pas net bekendgemaakt, maar het lijkt erop dat de kandidaten voor het nieuwe seizoen in 2024 al bekend zijn! Wie denk jij dat de nieuwe kandidaten zijn van Wie is de Mol?

Wie is de Mol?

Alle fans hebben het grote nieuws natuurlijk al gehoord, maar afgelopen zaterdag is de identiteit van de Mol bekendgemaakt! Jurre Geluk was degene die iedereen op het verkeerde spoor zette en er was maar één iemand die hem heeft verdacht. Journalist Daniël Verlaan is er met de winst vandoor gegaan, hij was Jurre al een poosje op het spoor en heeft hierdoor de pot mee naar huis gekregen. Terwijl wij nog moeten bijkomen van de uitslag, zijn de makers al in volle gang met het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? in 2024.

Presentator Rik van de Westelaken heeft aan De Telegraaf een heel interessant detail verteld over de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. De kandidaten van Wie is de Mol? 2024 zijn namelijk al uitgekozen!

View post on Instagram
 

Lees ook:
OMG! Jurre Geluk appte zijn vriend tijdens WIDM vanaf bijzondere plek

Kandidaten 2024

“Wij werken altijd tijdens het lopende seizoen aan het nieuwe seizoen”, vertelt Rik in het interview. “We hebben alle kandidaten al en in dat opzicht zijn we er klaar voor. Maar er moeten nog heel wat dingen gebeuren.” De fans (en wij ook 😉 ) zijn natuurlijk razend benieuwd welke bekende Nederlanders er in 2024 mee gaan doen aan het seizoen, maar helaas laat de presentator hier nog niks over los. Ook de locatie van de opnames is nog niet bekend. We hopen snel meer te weten over de kandidaten van Wie is de Mol? 2024!

Beeld: avrotros

Must reads 👀