Films & Series

Dit zijn de kandidaten van Wie Is De Mol 2023!

Nicoline
kandidaten-wie-is-de-mol

Het 23ste seizoen van Wie Is de Mol gaat alweer bijna van start! Maar wie zijn de kandidaten van Wie Is De Mol 2023, waar worden de afleveringen opgenomen en vanaf wanneer is het te zien op televisie? Wij vertellen je alles wat we tot nu toe weten over het nieuwe seizoen.

Opnames

Over Wie Is De Mol 2023 was tot voor kort nog weinig bekend. Echter lieten de makers van het programma in september weten dat ze het gloednieuwe seizoen hadden opgenomen en hard bezig zijn met de edits. De regisseur van het programma, Richard King McCullough, deelde even geleden op Instagram een voorproefje van het seizoen. Inmiddels lijkt hij deze post te hebben verwijderd. Hij vertelde: “De opnames van seizoen 23 zijn klaar. Wij hebben al heel veel van de opnames teruggezien, en zijn er heel enthousiast over. Nu rest ons nog maar één klus: het in elkaar zetten. Altijd een bijzondere periode van dit jaar.”

Kandidaten

Zoals alles in het programma vaak één grote mysterie is, zijn de kandidaten van het 23ste seizoen op dit moment nog niet bekend gemaakt. Op Instagram zijn er genoeg speculaties over de deelnemers. Kijk bijvoorbeeld naar de volgende Instagram post. Kan jij door middel van de suggesties achterhalen welke kandidaten in het nieuwe seizoen zullen verschijnen?

View post on Instagram
 

Locatie

We moeten je helaas ook teleurstellen met betrekking tot de locatie van de opnames. De makers van het programma houden namelijk ook de bestemming nog even geheim. Alsof we nog niet in genoeg spanning zitten. Wij kunnen niet wachten op een tip van de sluier. Mochten we die krijgen, dan praten we je natuurlijk weer helemaal bij. Tot dan wachten we geduldig af.

Lees ook:
Komt er een vervolg op de populaire Jeffrey Dahmer-serie?

Wanneer te zien?

Ieder jaar opnieuw is het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol vanaf januari te zien op tv en wij gokken dat het dit jaar niet anders zal zijn. Als het programma nog altijd op zaterdag uitgezonden zal worden gokken wij dat de eerste aflevering op 7 januari 2023 live zal gaan.

Beeld: AVROTROS