Films & Series

Zien! De kandidaten van Ex On The Beach 2023 zijn uitgelekt!

ex-on-the-beach-kandidaten-2023

Ex On The Beach is voor ons allemaal een échte guilty pleasure. We gaan gewoon onwijs goed op alle drama dat het programma met zich meebrengt. Het laatste seizoen is inmiddels alweer een tijdje geleden en wij zijn eigenlijk al he-le-maal ready voor het volgende seizoen. En nu blijkt dus dat de kandidaten van Ex On The Beach 2023 zijn uitgelekt!

Kandidaten Ex On The Beach 2023

Het laatste seizoen van Ex On The Beach is inmiddels al een tijdje geleden, maar de opnames voor 2023 zitten er ook alweer op! Binnenkort kunnen we dus weer volop genieten van een seizoen vol drama. Wij kunnen eigenlijk al niet meer wachten, al helemaal nu we weten dat de kandidaten van het nieuwe seizoen uitgelekt zijn! Juicechannel @reality.fbi heeft, net als ieder jaar, kunnen achterhalen wie de nieuwe kandidaten zijn. Maak kennis met de volgende sexy singles!

Megan Desaever

Iets wat ons direct opvalt aan deze kandidatenlijst, is dat Megan Desaever mee zou doen aan het nieuwe seizoen van EOTB! Het is alweer een tijdje geleden, dus misschien weet je het al niet meer, maar zij heeft een aantal seizoenen terug meegedaan aan Temptation Island. Dit deed ze samen met haar toenmalige vriend Kevin. Maar toen Megan het bed deelde met verleider Joshua, was Kevin er al gauw klaar mee. Nu verdient Megan haar brood aan d’r OnlyFans– en influencer-carrière.

Lees ook
Heeft Sem van Ex On The Beach nog contact met ex Dusty?!

Nieuw seizoen Ex On The Beach

Wij zijn ontzettend benieuwd of het juicekanaal dit jaar weer gelijk heeft. En dat kunnen we natuurlijk zien in het nieuwe seizoen van Ex On The Beach! De exacte datum waarop het nieuwe seizoen van zal starten is nog niet bekend, maar we vermoeden dat het niet lang meer zal duren!

Beeld: Ex On The Beach

Must reads 👀