Films & Series

OMG! Deze kandidaat van HNTM lijkt op acteur uit serie You

hntm-you

Er is dit seizoen weer veel bekijks bij Holland’s Next Top Model. Een van de kandidaten lijkt volgens vele kijkers namelijk op Penn Badgley uit de serie You. 

HNTM-kandidaat lijkt volgens kijkers op acteur uit serie You

Kijkers vergelijken een van de modellen met de hoofdrol speler van de serie You. Zie jij de gelijkenis?

Gelijkenis acteur You

De kijkers van Holland’s Next Top Model lijken altijd wel een model te spotten die op een bekend persoon lijkt. Dit seizoen vergelijken ze HNTM-model Philip Cossee met acteur Penn Badgley van de Netflix-serie You. Ook al is de knapperd uit HNTM een stuk blonder dan de acteur uit You, zien volgers toch overeenkomsten tussen de twee. Vinden jullie dat ze op elkaar lijken, of juist helemaal niet?

View post on TikTok

Reacties

Linda Wijtsma plaatste een TikTok over de gelijkenis tussen de twee mannen.“Ik kan toch niet de enige zijn die dit ziet?”, schrijft zij bij de video. Volgers zijn het hier helemaal mee eens en zien ook de gelijkenis. “Lijkt echt super veel, ik dacht er ook meteen aan”, reageert iemand. Toch zijn er ook volgers die het niet helemaal zien. Er worden in de reacties allerlei andere vergelijkingen gemaakt. Zo wordt hij vergeleken met Fabian van het huis Anubis, Nate van Gossip Girl of Jasper Hale uit Twilight. Een volger reageert: “Maakt niet uit op wie hij lijkt, ik ben verliefd.”, en daar sluiten wij ons volledig bij aan!

Lees ook:
WOW! Dit is waarom HNTM-winnares Nikki nooit het prijzengeld heeft gekregen

Andere look

Een bekend onderdeel in HNTM is toch wel de restyling. De modellen zijn vaak blij met hun nieuwe look, of moeten even wennen. Er zijn er altijd een paar bij die het totaal niet eens zijn met de look die de stylist voor hun bedacht heeft. De knappe Philip was daar eentje van. Hij vond zijn nieuwe haar echt afschuwelijk. Gelukkig voor ons, is hij wel doorgekomen naar de volgende ronde en kunnen we nog langer genieten van dit knappe koppie!

View post on Instagram
 
Beeld: netflix