News

Hoelang duurt een kampvuur-dag in Temptation Island?

kampvuur-dag-temptation-island

Tijdens het maken van reality-tv wordt lang niet alles laten zien wat de deelnemers daar meemaken. Meestal zie je een klein gedeelte van de dag, maar Mike en Evie van Temptation Island leggen uit dat de dagen soms veel langer duren dan dat je denkt.

Kampvuur-dag Temptation Island

Het kampvuur is natuurlijk wel een van de belangrijkste gebeurtenissen in Temptation Island. Tijdens dit moment krijgen de stellen te zien wat hun lovers in de andere villa aan het uitspoken zijn. Waar wij alleen te zien krijgen hoe de heren of dames zitten te balen tijdens het kijken van de van de beelden en hun woede of jaloezie uiten, gaat er dus blijkbaar nog veel meer aan vooraf.

Niet alleen tijdens deze momenten in het seizoen, maar er gebeurt op een ‘normale’ dag in Temptation natuurlijk veel meer dan dat wij als kijkers te zien krijgen. Zo zitten veel deelnemers ook anders in elkaar dan dat wij denken. We krijgen maar een fractie van hun gedrag te zien en dit vormt al gauw een bepaald beeld.

‘Een dag duurt écht lang’

Het Temptation-koppel Evie en Mike die eerder al het programma hebben verlaten, doen nu hun verhaal bij Drama Island. Ze leggen hier aan de fans uit hoe het voor hen als koppel was om een kampvuur-dag tijdens Temptation Island mee te maken. “Een dag duurt echt lang”, is het eerste dat Mike duidelijk wil maken. “Die dag van het kampvuur bijvoorbeeld, mensen verkijken zich daar echt op. Die dag duurt zo lang.” En boy oh boy, wat hadden wij ons vergist over de tijd die zij daar doorbrengen.

“Je rijdt daar een uur heen. Je moet een uur daar in dat bos staan wachten voordat je daar die grot in mag”, schetst Mike het beeld voor de kijkers. “En zenuwachtig dat je bent”, voegt lover Evie hier nog aan toe. Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen! Niet alleen de rit, maar ook het kijken van de beelden duurt enorm lang, legt het koppel uit. “Ik heb daar zeker anderhalf uur gezeten.” En op het moment dat je denkt dat het over is, moeten we stellen ook nog in de villa hun verhaaltje doen tegen de singles.

Lees ook:
Temptation Island-Iris openhartig over heftige uitspraken van Miriam

‘Ik wilde naar bed’

Nu dat je weet hoeveel uur de koppels kwijt zijn aan een 20 minuten shot van het kampvuur in de aflevering, kan je je vast voorstellen dat je niet zit te wachten om daarna nog even na te kletsen. De beelden die de stellen te zien krijgen, zijn niet altijd even leuk. Dit is emotioneel zwaar voor de Islanders en meestal zijn ze na zo een lange dag gesloopt. “Ik kwam terug en ik wilde naar bed en toen zei de productie: ‘Nee, je moet wel even vertellen wat je gezien hebt'”, gaat Mike verder. Wij hebben nu wel meer begrip gekregen voor de realitysterren.

Beeld: videoland