Lifestyle

Action verkoopt nu een Kamado barbecue voor een spotprijsje

Kamado barbecue

Het begint eindelijk een beetje mooi weer te worden in ons koude kikkerlandje. Wij als echte Hollanders zitten er dus alweer helemaal klaar voor om de BBQ tevoorschijn te halen. Heb je nog geen barbecue? No worries! Action verkoopt nu een Kamado barbecue voor een spotprijsje.

Action

Het zomerse weer staat weer voor de deur en dit keer sneller dan je denkt. Heb je je tuin al helemaal summer proof gemaakt? Dan ontbreekt er nog maar een ding en dat is natuurlijk een barbecue. Je scoort nu bij Action een prachtige Kamado barbecue voor een spotprijsje.

Kamado barbecue

Bij de Action scoor je de leukste tuinmeubelen en nu dus ook een Kamado barbecue. Met deze barbecue steel jij de show tijdens zomerfeestjes en familie diners. Je shopt nu een prachtexemplaar van het populaire merk Kamado. Normaal gesproken is zo’n barbecue al gauw €1000 tot €2000, maar bij Action betaal je er nu veel minder voor. Voor slechts €399 is de Kamado barbecue van jou.

De Kamado barbecue is gemaakt van keramisch materiaal, is 21 inch en dus een perfect formaat om lekker te kunnen grillen. Via twee roosters wordt de luchttoevoer perfect geregeld en via de temperatuurmeter kun jij in de gaten houden of je vlees ready is. Doordat de barbecue een houten handvat heeft, kun je tussendoor ook makkelijk even spieken hoe het ervoor staat met het stukje vlees. Grillen, roken, koken en stomen was nog nooit zo leuk en zelfs de slow cooking is een optie voor als je een heerlijk stoofpotje wil bereiden.

Lees ook: 
Door dit spotgoedkope product van Action hoef je nooit meer te strijken

De barbecue is ook nog eens super makkelijk te vervoeren, want hij heeft wieltjes aan de onder kant. Daarnaast is het een mooi exemplaar en kun je hem gerust het hele jaar door in je tuin laten staan. Ga dus naar Action en shop deze Kamado barbecue voor een leuke prijs. Waar wacht je nog op?

Must reads 👀