Celebs

Kaj Gorgels breekt in Special Forces: ‘Voordat je het weet is het over’

kaj-special-forces-jessie

In de nieuwste aflevering van Special Forces VIPS had presentator Kaj Gorgels het er heel erg zwaar mee. Kaj brak dan ook toen hij een emotionele video kreeg van zijn vriendin Jessie Jazz.

Special Forces VIPS

Zoals we weten is een deelname aan het programma Special Forces VIPS niet voor iedereen weggelegd. Het is een helse training die iedereen op fysiek én vooral mentaal gebied helemaal uitput. Er zijn ondertussen al veel VIPS weggestuurd of hebben ze er zelf voor gekozen om naar huis te gaan. Wie dit nog niet heeft gedaan is Kaj Gorgels. De presentator doet het goed in het programma, maar in de aflevering van deze week had hij het wel enorm zwaar!

De stafleden merkte op dat Kaj het fysiek en mentaal moeilijk had. De presentator had last van zijn ogen en was ook erg prikkelbaar. De Special Forces staf nam hem apart en daar hadden ze een wel hele bijzondere verrassing voor Kaj: een videoboodschap van zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk.

Lees ook:
Jessie Jazz Vuijk openhartig in podcast: ‘Ik ben een alcoholist’

‘Ik ga voor jou door het vuur’

“Schatje, ik hou zoveel van je en ik ben zo ongelofelijk trots op jou”, begint Jessie haar liefdesverklaring aan haar vriendje. “Al kom ik je halen. Ik ga voor jou door het vuur. We gaan kindjes maken en van alles nog samen beleven. Je bent zo’n mooi mens. Ik hou de wereld van je. Ik hou zo veel van je Kaj, het is echt niet normaal.” Kaj breekt en barst in tranen uit door de mooie woorden en de grote emotionele lading waarmee dit bericht is verbonden.

Nog niet lang geleden heeft het stel namelijk een ongeboren baby verloren en daar hebben ze het beide nog steeds erg moeilijk mee. “Voordat je het weet is het over. Echt, je mind is zo sterk. Dit wordt de ervaring van jouw leven en je gaat het overleven. Dan kom je weer terug naar het paradijs. Ik hou van je voor altijd schatje”, eindigt de blondine haar videoboodschap aan Kaj. Zal dit bericht van lieve vriendin Jessie Kaj door de laatste dagen van de Special Forces training slepen?

View post on Instagram
 

 

Beeld: instagram

Must reads 👀