Celebs

Kaj Gorgels zou aan dít programma nog een keer mee willen doen

kaj-gorgels-temptation-island-relatie

Ook dit seizoen presenteert Kaj Gorgels weer samen met Monica Geuze Temptation Island: Love or Leave. De presentator is dol op zijn job, maar zou ook nog graag aan een ander programma mee willen doen. Dit vertelt hij in een interview met Girlscene.

Kaj Gorgels

Wij zijn zó blij dat we ons weer kunnen verheugen op het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. De koppels van het nieuwe seizoen Temptation Island zijn al bekend en gaan de ultieme relatietest aan. Ook dit seizoen wordt het programma weer gepresenteerd door ons favo duo, Kaj Gorgels en Monica Geuze. Maar presenteren is niet het enige wat Kaj graag doet. Kaj Gorgels zou namelijk ook dolgraag nog met een ander tv-programma mee willen doen.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Déze koppels gaan meedoen met Temptation Island: Love or Leave

Tv-programma

Kaj Gorgels vertelt in een interview met Girlscene aan welk tv-programma hij nog graag zou willen mee doen. “Ik vind het dus heel leuk om wat met Monica te presenteren, maar ik vind meedoen aan een programma toch ook wel heel erg leuk.” Naast het presenteren van verschillende programma’s heeft Kaj Gorgels ook meegedaan aan het programma Special Forces. Hij kwam samen met Donny Roelvink en Mark Schaaf tot de eindstreep.

”Ik vind als je kan kiezen om Special Forces te presenteren, dan zou ik dat ook wel heel graag willen. Maar het is natuurlijk wel leuker als je kan meedoen”, aldus de Temptation Island-presentator. “Maar het ligt er ook wel aan welk programma het is. Ik zou ook nog wel aan heel veel programma’s mee willen doen. De Verraders, dat lijkt me wel erg leuk. Of Het Perfecte Plaatje.” Wij zouden het zeker heel leuk vinden als we Kaj binnenkort terugzien in een van deze programma’s.

Beeld: Instagram: @kajstypetjes