Celebs

Zien! Kaj Gorgels showt sixpack op cover van Men’s Health

Danique

Als je Kaj Gorgels volgt op zijn socials, heb je de afgelopen weken al het een en ander voorbij zien komen over deze covershoot. Hij nam ons mee in zijn weg hierna toe. En nu laat hij dan eindelijk het resultaat zien. Kaj Gorgels met zijn sixpack op de cover van Men’s Health! 

Van grappig, naar sexy

Al jaren lang bewijst Kaj Gorgels dat hij een van de grappigste mannen van Nederland is. Op zijn Instagram account is hij bekend geworden door zijn ‘typetjes’ en zijn humor. Het was dan ook een grote stap voor hem om van grappig, naar sexy te gaan! Begin juni deelde hij met al zijn volgers het nieuws dat hij was gevraagd voor een covershoot voor Men’s Health.

Ibiza

De hele zomer op Ibiza, waar hij sinds begin dit jaar woont, zonder alcohol en zo min mogelijk calorieën. Dat was een grote uitdaging voor de comedian, al zegt ‘ie zelf. Maar het is ‘prins pils’, zoals Kaj zichzelf noemt, wel gelukt! Hij is in de korte tijd van 10 weken enorm veel kilo’s afgevallen, en het resultaat mag er zijn.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Cover Men’s Health

Na 10 weken lang dieet, “water bij de wijn doen” én ook nog eens vijf keer in de week intensief trainen, plaatst Kaj gisteren een bericht op Instagram dat het hem gelukt is. “Jaja! Vrijdag ligt die in de winkels. Blij met de platen die Stef Nagels heeft geschoten”, schrijft de trotse comedian onder zijn post. “Hartstikkuh teevreeiuh!”

Nu vragen wij ons af hoeveel kilo’s hij er wel niet vanaf heeft moeten trainen. De BN’er laat weten dat hij wel 10 kilo lichter is dan vóór de covershoot. Wow!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zien! Jaimie Vaes deelt pikante foto in latex pakje op Instagram

Reacties

Niet alleen is Kaj trots op zijn foto’s en sexy lichaam, maar ook heel bekend Nederland laat van zich horen. Trouwe vriendin en collega Monica Geuze reageert: “Goooooooozerrrrrrrr🔥🔥🔥🔥🔥🔥” en influencer Rianne Meijer schrijft: “Wauwwww wat nice 🙌🏼 🙌🏼”. En zijn vriendinnetje Jessie Jazz kan niet achterblijven en plaats een zwijmel- gezichtje en hartjes onder de post. Cute!

Beeld: Instagram @kajstypetjes