Food

Bij déze kaasbar in Amsterdam kan je onbeperkt kaas eten

kaasbar-amsterdam

Een echte Hollander houdt natuurlijk van kaas. En waar kan je beter genieten van alle soorten kaas dan in een heuse kaasbar. Bij de Kaasbar in Amsterdam kan je onbeperkt kaas eten!

Kaasbar in Amsterdam

Ben jij een échte kaasliefhebber en ben je wel benieuwd wat voor smaken en soorten er allemaal zijn? Laat je dan overdonderen door alle verschillende kazen die worden aangeboden in de Kaasbar in Amsterdam. Ze hebben wel 24 (!) verschillende soorten kaas op het menu staan, en ook nog eens allemaal van Nederlandse bodem. De kaasjes worden geserveerd met bijpassende chutneys, vruchten en noten om er een unieke smaakbeleving van te maken!

Er wordt in de Kaasbar niet alleen gefocust op het eten, maar ook op de wijn. Je kan natuurlijk niet ultiem genieten van jouw kaas-gerechtje als daar geen verrukkelijk wijntje naast staat. In Amsterdam weten ze precies welk glaasje wijn er perfect past bij het gerechtje die jij hebt uitgekozen. Heerlijk!

View post on Instagram
 

Unieke ervaring

Het restaurant staat niet alleen bekend voor hun smeuïge kaasjes, maar ook voor de unieke ervaring die je hier meemaakt. Het eten komt namelijk langs op een lopende band! Hoe cool is dat?! Deze heuse ‘kaastrein’ is niet alleen in Amsterdam te bezoeken, maar de Kaasbar heeft ook een vestiging in Utrecht. Wel even reserveren, want het restaurant is in korte tijd razend populair geworden en zit snel vol!

Je kan niet alleen kleine kaas gerechtjes van de lopende band pakken, maar ook de allerbeste kaasplanken bestellen. De planken zijn goedgevuld en wederom perfect ge-matched met worstjes en andere hartige lekkernijen, zoals dadelbrood, crackertjes en fruit. Deze snacks zitten erbij om de smaak van de kazen te neutraliseren, zodat je daarna direct weer een ander kaasje kan proberen. Yummy!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Deze trucjes gebruiken restaurants waardoor je meer geld uitgeeft

Kaasfondue

Dit kaasfeest is natuurlijk niet compleet zonder een kaasfondue! De Kaasbar in Amsterdam werkt samen met De Kaaskamer en serveren 3 zelfgemaakte kaasfondues uit. Je kunt de keuze maken tussen Zwitserse fondue, Truffel fondue en Hollandse fondue. De overheerlijke pannetjes met gesmolten kaas worden geserveerd met een selectie van rauwkost en stokbrood!

View post on Instagram
 
Beeld: pinterest