Food

Sorry, what? Veel kaas eten is blijkbaar slecht voor je libido

kaas-libido

Wie houdt er nou niet van kaas? Het is ons meest favoriete eten! En het is ook nog eens bewezen dat je langer leeft als je kaas eet, dus wat kan er misgaan? Nou, dit dus! als je te veel kaas eet is het slecht voor je libido. Oh no!

Te veel kaas is slecht voor je libido

We zullen dus moeten gaan minderen op onze love. De pizza, tosti’s en kaasplankjes; wij kunnen echt nog geen afscheid nemen! Het wordt toch een keuze maken tussen kaas en ons seksleven. Voor ons is de keuze dan toch snel gemaakt.

De boosdoener

Hoe kan kaas nou zorgen dat jouw libido wordt verminderd? Het antwoord is koemelk. De koemelk zorgt ervoor dat je hormonen compleet in de war raken. Als reactie hierop zal jouw lichaam minder oestrogeen aanmaken en dit is hét hormoon dat jij nodig hebt tijdens zo’n steamy session. Dit geldt dus voor man en vrouw; zonder oestrogeen zul je minder snel denken aan een vrijpartij.

Lees ook:
Huh? Koffie is blijkbaar dé oplossing tot het sneller laten groeien van je haar

Andere producten

Naast kaas zijn er dus nog veel meer producten die ditzelfde effect hebben op jouw lichaam. We waren gechoqueerd toen we lazen wat voor producten we nog meer moeten ontwijken. Denk aan cafeïne, alcohol en aardbeien. Maar natuurlijk hebben wij ook wat goed nieuws, want die chocoladereep kan je voortaan wel zonder schaamte pakken. Chocolade maakt juist de goede stofjes aan die je wilt hebben. Dus dat wordt je geliefde kaas inleveren voor die chocoladereep!

Beeld: pinterest