Lifestyle

Kaarsen van Yankee Candle te koop bij Lidl voor spotprijsje

yankee-candle-lidl

Alleen al bij de gedachte van herfst krijgen we zin in vers gebakken cinnamol rolls en de geur van kaneel die het hele huis overneemt. Het Amerikaanse merk Yankee Candle heeft verrukkelijke geurkaarsen om dit na te bootsen. Betaal niet de hoofdprijs en scoor de populaire kaarsen voor een spotprijsje bij supermarkt Lidl.

Yankee Candle

Het lijkt nog de dag van gisteren dat we dankzij de video’s van Beautygloss het merk Yankee Candle ontdekten. Mascha maakte al haar volgers jaloers toen zij vlogde in de Amerikaanse Yankee Candle winkel. Toentertijd waren de overheerlijke geurkaarsen alleen nog maar in het buitenland verkrijgbaar. Inmiddels kunnen we ook in Nederland onze woonkamer verrukkelijk laten ruiken, maar dit is geen goedkope hobby. De razend populaire kaarsen zijn namelijk aan de dure kant. Ondanks dat het geld het helemaal waard is, betalen we liever niet de hoofdprijs. Supermarkt Lidl heeft onze geboden gehoord en verkoopt nu Yankee Candle kaarsen voor een prikkie.

Run to Lidl

Voor alle kaars-lovers hebben we geweldig nieuws. TikTokker Kayleigh heeft met haar volgers een video gedeeld waarin we de kaarsen van Yankee Candle bij Lidl zien staan. Tijdens haar wekelijkse boodschapje kwam ze deze beauty’s tegen en de schappen staan er vol mee! We hoeven niet meer diep in de buidel te tasten om onze kamer lekker te laten ruiken. Voor nog géén tientje per stuk heb je al zo een gigantische pot in handen. Je hebt urenlang plezier van de Amerikaanse kaarsen. Het gezellige kaarslicht, de warme uitstraling en niet te vergeten; de hemelse geur.

In de onderstaande TikTok zien we dat er geen gebrek is aan voorraad. Toch willen we jullie waarschuwen om er wel op tijd bij te zijn. Nu de herfst weer is aangebroken zal dit geliefde product wel in grote aantallen worden ingeslagen.

Verschillende geuren en kleuren

Momenteel heeft Lidl drie verschillende soorten Yankee Candle kaarsen te koop. Verander je huis in een bakkerij en combineer de geuren kaneelstokjes, vanille en karamel. De meest lekkere herfstgeuren bij elkaar!

Wij trekken onze jas snel aan en springen op de fiets richting de dichtstbijzijnde winkel om deze drie geuren voor de aankomende maanden in te slaan. Zien we jullie daar?

View post on TikTok

Beeld: yankee candle