News

K3 optreden gaat flink mis door val op het podium

Elize
K3 optreden gaat mis

De bekende meidengroep K3 komt wel vaker in de media, maar nu was het voor de meiden en voor fans toch even schrikken. Afgelopen weekend is het optreden van de zangeressen namelijk mis gegaan door een val van een van de zangeressen.

Julia Boschman

De 20-jarige Julia Boschman kennen we natuurlijk allemaal. De blonde K3-zangeres zingt namelijk al sinds 2021 in deze meidengroep. Samen met Hanne en Marthe heeft ze dus al ontzettend veel opgetreden. Tot nu toe liepen alle optredens bijna vlekkeloos, maar afgelopen weekend ging het optreden van K3 niet helemaal zoals ze verwacht hadden. De meiden van K3 en veel fans waren dan ook echt flink geschrokken.

Gevallen op podium

Tijdens het optreden werd er een act uitgevoerd met Julia die toch even iets anders liep dan gepland. De zangeres werd de lucht in gegooid door de dansers, maar ze werd niet goed opgevangen, waardoor ze een flinke klap maakte op het podium. Veel fans en ook de andere meiden van K3 waren dan ook ontzettend bezorgd over Julia.

Watch on YouTube

De blondine heeft inmiddels aan al haar fans laten weten dat het naar omstandigheden goed gaat met haar. Ook sprong ze na de gebeurtenis gelijk in de armen van Hanne en Marthe, want ook hun maakte zich enorm veel zorgen. Studio 100 liet onlangs weten dat de K3-zangeres niets ergs mankeert. Dus gelukkig kan Julia de volgende keer weer mee doen met een K3 optreden.