Celebs

Gaat K3 verder als K2 zonder Hanne Verbruggen?

k3-k2-hanne-verbruggen

K3 zonder Hanne Verbruggen is geen K3 meer, maar K2! Komend weekend treedt het normaal gesproken K3 voor het eerst op als K2, zonder Hanne Verbruggen dus. Tijdens het K3-weekend in Plopsa Indoor Coevorden zijn alleen Marthe en Julia van de partij en wij vertellen je waarom. 

Optreden als duo

Dit weekend kunnen fans weer volop genieten van alle K3-hits tijdens het K3-weekend in Plopsa Indoor Coevorden. Echter zal K3 er iets anders bij staan dan normaal. Studio 100 spreek van een ‘extra speciale’ show. “Dit wordt het meest exclusieve K3-optreden ooit”, stelt Studio 100 zelfs over het aankomende optreden. Het zal namelijk de eerste keer óóit zijn, in de gehele geschiedenis van K3, dat de meidengroep op zal treden als ‘K2’. Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zullen het samen moeten doen, maar waarom is Hanne Verbruggen er niet bij?

Lees ook:
Zien! Dit is de knappe vriend van K3-lid Marthe De Pillecyn

Zwangerschapsverlof

Het derde lid van de meidengroep, Hanne Verbruggen is vorige week bevallen van haar zoontje. Daarom is ze tijdelijk met zwangerschapsverlof. Tijdens de Nederlandse K3-theatershows werd Hanne vervangen door K2 Zoekt K3-finaliste Diede van den Heuvel. Dit weekend zullen Marthe en Julia niet versterkt worden door een vervanger en moeten ze het samen doen. Gelukkig betekent dit niet meteen dat K3 zonder Hanne verdergaat, toch?

Beeld: instagram

Must reads 👀