Celebs

K3 openhartig in nieuwe documentaire serie: ‘Het is heel intens’

k3-k2-hanne-verbruggen

De meidengroep K3 komt met een documentaire serie over hun eerste jaar in deze nieuwe opstelling. In ‘K3, één jaar later’ zijn Hanne, Marthe en Julia openhartig over het leven als K3-tje, maar ook over hun privéleven.

K3, één jaar later

Studio 100 komt met een documentaire serie over de meidengroep K3. In de serie volg je de drie meiden in het eerste jaar van de nieuwe K3 opstelling. Eind november vorig jaar won de Nederlandse Julia Boschman de finale van ‘K2 zoekt K3’ en voegde zij zich bij Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn.

In de documentaire serie over K3 zie je hoe de artiesten in het afgelopen jaar hun werk met hun privéleven combineerden. Ook zie je beelden van de eerste optredens van Julia met de groep en wordt de zwangerschap van Hanne van dichtbij gevolgd. De kijkers kunnen genieten van de tour van K3 door Vlaanderen en Nederland en krijgen een kijkje achter de schermen van de videoclip ‘Mango Mango’.

Watch on YouTube

Lees ook:
Bevestigd Josje hiermee dat ze Hanne gaat vervangen bij K3?

‘Intens en superdruk jaar’

De blondine van de groep spreekt uit dat het een intens en superdruk jaar was, maar dat ze wel van elke seconde heeft genoten. “Ik kan bijna niet geloven dat Julia al een jaar bij ons is”, voegt Hanne eraan toe. Wij zijn enorm benieuwd naar de afleveringen, jullie ook?

Vanaf 26 november komt er wekelijks een aflevering online op KIJK.nl en vanaf 3 december is ‘K3, één jaar later’ te zien op SBS6. Bekijk hier de eerste beelden!

Beeld: instagram @hannecarry__

Must reads 👀