Celebs

Juultje Tieleman deelt heftig nieuws op Instagram: ‘Ik kan wel janken’

Roos-Sanne
juultje tieleman

Vervelend nieuws voor influencer Juultje Tieleman! Op haar Instagram Stories deelt ze namelijk dat er in haar auto is ingebroken. Er zijn verschillende dingen uit haar auto gestolen, zo ook spullen met een sentimentele waarde. Heftig!

Juultje Tieleman deelt vervelend nieuws met haar volgers

Iemand heeft ingebroken in de auto van Juultje Tieleman. Inmiddels heeft ze ook al aangifte gedaan bij de politie.

Ingebroken

Op haar Instagram Stories deelt Juultje een foto waarop ze haar middelvinger opsteekt. ”K*t Amsterdam,” begint ze haar verhaal. Op de foto zien we ook dat haar achterruit van haar is ingeslagen. Op de volgende foto zien we dan ook een verdrietige Juultje. ”Ik kan echt wel janken”, laat ze weten.

Ook deelt de influencer een foto waarop twee verschillende schoenen te zien zijn. “Wel bedankt dat je van beide 1 schoen achter hebt gelaten voor me”, schrijft ze erbij. Een van haar volgers reageert op het slechte nieuws. ”Is maar materieel meisje!!” Juultje reageert op haar volger door te zeggen dat er ook dingen van emotionele waarde, waaronder een camera en een dagboek, uit de auto zijn gestolen.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Lees ook
Zo goed matchen Juultje en Koen op basis van hun sterrenbeeld

Aangifte

Inmiddels heeft Juultje ook aan haar volgers laten weten dat ze aangifte heeft gedaan. In haar Instagram Stories deelt ze dat ze op het politiebureau is. We wensen Juultje heel veel sterkte toe en hopen dat de dader snel wordt gepakt!

Beeld: Instagram