Celebs

Jutta Leerdam beëindigt relatie vanwege vreemdgaan Koen Verweij

jutta-leerdam-koen-verweij

Dit weekend gingen er veel geruchten rond over schaatskoppel Jutta Leerdam en Koen Verweij. Yvonne Coldeweijer liet namelijk via haar Instagram weten dat Koen afgelopen weekend met een andere vrouw aan het zoenen was in de club. Niet veel later deelden Jutta en Koen samen een bericht op Instagram; de relatie is over en uit. 

De relatie tussen Jutta Leerdam en Koen Verweij is over

Op Instagram maakten de twee dat bekend met een statement.

Zoenen met andere vrouw

Het afgelopen weekend wist ‘Life Of Yvonne’ haar volgers te verbazen met behoorlijk wat juice over Koen Verweij en Jutta Leerdam. Koen zou in het afgelopen weekend gespot zijn in een club, waar hij met een andere dame aan het zoenen was. Vrienden van Koen probeerden omstanders die deze actie probeerden te filmen weg te jagen, maar dit is niet gelukt. De twee werden samen op de kiek gezet en niet veel later stroomden de geruchten rondom Koen bij het juicekanaal binnen. Het was namelijk niet de eerste keer dat Koen het gezellig had met een andere dame.

Verschillende fases

De geruchten rondom Koen veranderden al gauw in feiten, nadat de beelden van Koen en het meisje in de club uitlekten. Het duurde vervolgens niet lang tot Jutta een statement op Instagram deelde. “Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing gemaakt om een punt achter onze relatie te zetten”, begint ze haar bericht.

Over de reden van de breuk laat Jutta maar weinig los. “We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste”, schrijft Jutta vervolgens.

Lees ook
Oe la la! Dit zijn de tien knapste sporters van eigen bodem

Let’s focus on the good things

Over de vreemdgaan-geruchten van Koen wil Jutta niet reageren. “Ik hoop dat men het laat rusten en mijn privacy hierin respecteert. Let’s focus on the good things“, stelt ze. Ook Koen plaatst vervolgens een statement op Instagram en deelt mijn zijn volgers dat de romance met Jutta voorbij is. “Na vijf prachtige jaren met Jutta is onze relatie tot een einde gekomen”, begint hij. De schaatser laat vervolgens weten dat Jutta een punt achter de relatie heeft gezet.

“Ze heeft me veel nieuwe dingen en inzichten bijgebracht en hopelijk ik haar ook. Ik ben trots en dankbaar voor alle reizen, lessen en momenten die we samen hebben mogen delen. Ik kijk met een glimlach terug naar de bijzondere periode uit ons leven die we met elkaar hebben gedeeld”, legt hij uit. Ook Koen vraagt om privacy om de de breuk in rust te kunnen verwerken.

Bron: Fem-FemBeeld: Instagram