Celebs

Jutta Leerdam maakt relatie met Jake Paul Insta official

jutta-leerdam

Jutta Leerdam is weer helemaal happy in love. Een aantal dagen gingen er al geruchten rond dat ze het erg gezellig zou hebben met een Amerikaanse bokser. Maar nu maakt ze haar relatie met Jake Paul officieel met een aantal kiekjes op Instagram.

Jutta Leerdam

We hebben allemaal kunnen zien hoe Jutta Leerdam volop aan het genieten was van een vakantie in Tulum en Miami. En we zagen daar vaak foto’s voorbij komen van Jutta samen met Jake Paul. De twee leken het wel heel gezellig te hebben samen, maar op deze geruchten werd verder nog niet gereageerd.

Insta official

Tot nu! Want Jutta en Jake hebben beide op Instagram een foto geplaatst. ‘That’s it’, schrijft de schaatsster bij de foto van haar samen met haar kersverse lover. En ook Paul deelt een foto met de tekst: ‘I’m Dutch now’.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Wij zijn niet de enige die zo enthousiast worden van deze foto’s, ook de volgers van Jake en Jutta zijn dol blij met deze bekendmaking. De felicitaties stromen binnen en verschillende celebs reageren onder de foto’s. Wij wensen de twee ieder geval heel veel geluk samen.

Beeld: instagram: @juttaleerdam