Celebs

Oeh la la! Jutta Leerdam en Jake Paul samen gespot op de ijsbaan

jutta-leerdam-over-eetproblemen

Schaatstalent Jutta Leerdam is gespot met de bekende YouTuber en boxer Jake Paul op de schaatsbaan. Zouden zij een relatie hebben?!

Geruchten

Er gaan al een tijdje de geruchten rond dat Jutta Leerdam aan het daten is met de Amerikaanse YouTuber Jake Paul. Hij staat bekend om zijn uitgesproken mening en heeft naast zijn YouTube-kanaal ook nog een carrière als professioneel bokser. Beide hebben dus een sportief leven! De twee werden voor het eerst samen gezien in Miami. Ze waren ‘toevallig’ op hetzelfde moment in de stad, maar ze volgden elkaar al voor een langere tijd op Instagram.

Daarna is Jutta zelfs nog in een YouTube-video van Jake Paul te gast en het kan zomaar zijn dat daar een echte vonk is overgeslagen! De twee lovebirds zijn nu nogmaals samen gespot, en deze keer op wel een hele bijzondere locatie.

Lees ook:
WOW! Jutta Leerdam heeft opvallende tattoo laten zetten

Op de schaatsbaan

Het Instagram-account RealityFBI deelde in hun Stories het nieuws dat de twee nogmaals samen zijn gespot. Dit keer nam Jutta de YouTuber mee om een rondje te gaan schaatsen. Ze liet hem kennismaken met haar grootste passie. Allebei hebben ze schaatsen aan en er staat een grote filmploeg om de lovebirds heen. Dit gezellige uitje is dus ook vastgelegd op camera! Wij zijn enorm benieuwd naar de beelden en wie weet zien we binnenkort wel meer van dit kersverse duo. Bekijk de beelden op Reality.nl.

Beeld: instagram @juttaleerdam