Celebs

Jutta Leerdam deelt prachtige bikinifoto’s tijdens vakantie Ibiza na breuk met Koen Verweij

jutta-leerdam-bikinifoto's

Het is nog maar kortgeleden dat Jutta Leerdam via Instagram liet weten dat de relatie tussen jaar en Koen Verweij over is. Gelukkig lijkt het goed te gaan met de 23-jarige schaatster. Jutta is namelijk lekker aan het genieten van een vakantie op Ibiza en deelt dan ook een aantal prachtige bikinifoto’s met haar volgers. 

Jutta Leerdam deelt prachtige bikinifoto’s op Instagram

De schaatster is heerlijk aan het genieten van haar vakantie op Ibiza.

Break-up

Een aantal dagen gelden maakte Jutta op Instagram bekend dat ze een punt heeft gezet achter de relatie met Koen Verweij. “Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad”, schreef ze. “Echter heb ik onlangs de beslissing gemaakt om een punt achter de relatie te zetten. We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste”, aldus Jutta.

Lees ook
Jutta Leerdam beëindigt relatie vanwege vreemdgaan Koen Verweij

‘Onvergetelijke reis’

Koen heeft niet veel later ook een reactie gegeven op de break-up. In een interview met De Telegraaf vertelde hij: “Ik kijk terug op vijf zeer speciale jaren. Naast onze liefdesrelatie waren we ook rond de ijsbaan bijna non-stop een duo. Het was een onvergetelijke reis, waarbij ik veel heb geleerd van deze prachtige powervrouw”, laat hij weten. “Ik heb Jut altijd zo goed als ik kon proberen te supporten. Uiteindelijk is dit besluit voor beide partijen het beste, omdat we gewoon in verschillende levensfases zitten. Ik zal altijd van Jut blijven houden en gun haar het beste voor de toekomst. Ik weet heel zeker dat het goed komt met haar.”

Bekijk de bikinifoto’s van Jutta hieronder:

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram @juttaleerdam