Celebs

Bad news! Justin Bieber’s wereldtour gecanceld wegens gezondheidsproblemen

Oh no! Slecht nieuws voor de Beliebers die dit jaar hun idool Justin Bieber zouden gaan zien. De Canadese zanger laat doormiddel van een Instagram-post weten zijn ‘Justice World Tour’ niet af kan maken. Dit wegens zijn gezondheidsproblemen waar hij al eerder dit jaar vooruit kwam. 

Justin Bieber’s wereldtour gecanceld wegens gezondheidsproblemen

Sorry Beliebers! Justin heeft aangeven zijn rust nodig te hebben

Gezondheidsproblemen

De 28-jarige popster heeft eerder dit jaar bekend gemaakt dat hij lijdt aan het syndroom van Ramsay-Hunt. Gevolgen van dit syndroom zijn onder andere verlamming, waar Justin ook last van heeft. In zijn gezicht heeft hij verlamming, waardoor hij soms de ene helft van zijn gezicht niet kan bewegen. Hierdoor heeft Bieber al eens eerder concerten afgezegd. Toch ging het later weer een stuk beter met de zanger en hervatte hij zijn optredens een paar weken gelden nog.

Helaas heeft het geen positieve invloed gehad op zijn gezondheid. Na enkele shows geeft hij via Instagram aan dat hij lijdt onder mentale en fysieke problemen. Hij heeft zijn rust nodig om te herstellen en dit gaat hij ook doen. We wish you well Justin!

Lees ook:
Time to eat! Dit eet Justin Bieber op een dag

Wereldtour gecanceld

Bieber’s gezondheid heeft niet alleen invloed op hemzelf, maar ook op miljoenen fans. De wereldtour voor zijn meest recente album ‘Justice’ is gecanceld. Zijn laatste optreden in Brazilië was de druppel. “De uitputting overviel me”, legt hij uit. Zijn vrienden én fans reageren vol lof. De teleurstelling is groot bij de trouwe fans, maar hun liefde voor Justin is groter. Ze wensen hem veel sterkte toe.

View post on Instagram
 
Bron: GraziaBeeld: Tumblr