Celebs

Time to eat! Dit eet Justin Bieber op een dag

justin-bieber

Zoals je je kan voorstellen heeft Justin Bieber een nogal hectisch leven. Ondanks het feit dat hij nu even out of the running is doordat hij kampt met het syndroom van Ramsay-Hunt, staat Justin normaal gesproken 24/7 aan. Om deze levensstijl vol te kunnen houden heeft hij natuurlijk een gezonde lifestyle nodig. Daarom zijn wij erg benieuwd wat hij eet om zijn dagen door te komen. 

Deze dingen eet Justin Bieber op een dag

Wij vinden niks interessanter dan het dieet van onze favoriete celebs onderzoeken. Deze keer kijken we naar wat Justin Bieber allemaal eet op een dag!

Ontbijt – Brood met eieren, avocado en bacon

Om zijn lange dagen door te komen, eet Justin iedere dag een gezond en stevig ontbijt. Vooral als hij ’s avonds een show heeft vindt hij het belangrijk om goed te eten. Daarom eet hij als ontbijt het liefst glutenvrij brood met eieren, avocado en bacon. Hij is wel picky als het op zijn avocado aankomt: wanneer hij dit op brood eet wil hij het in plakjes, en niet geprakt of in de vorm van guacamole! Bij zijn ontbijt drinkt hij ook altijd een lekker kopje koffie.

Lunch – Rijst met kip, vis of groenten

Ook voor de lunch zorgt Justin dat hij al zijn benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Hij kiest dus graag voor een bord rijst met kip of vis en groenten. Niet heel spannend, maar wel gezond en voedzaam! Soms ruilt Justin deze maaltijd in voor glutenvrij brood met avocado; een beetje hetzelfde als wat hij ontbijt eet dus. Dat hij van avocado houdt kunnen we dus wel stellen!

Lees ook:
Hailey Bieber geeft een update over Justin zijn gezondheid

Avondeten – Spaghetti bolognese

Het favoriete avondeten van Justin is een heerlijk bord spaghetti bolognese! In een interview van een paar jaar geleden liet Justin zelfs weten dat als hij één laatste maaltijd mocht kiezen voordat hij de aarde verlaat, het spaghetti zou zijn! Maar als spaghetti geen optie was, zou Justin waarschijnlijk voor sushi kiezen. Het liefst eet hij sushi met zalm, en dit mag dus ook niet ontbreken bij zijn bestelling. Wij kunnen in ieder geval wel stellen dat hij een supergezond én lekker dieet volgt!

Bron: NSMBLBeeld: Pinterest

Must reads 👀