Fashion

Wil je zien! Meisje komt er in de club achter dat haar nieuwe jurk licht geeft

jurk-geeft-licht

Wil jij graag het middelpunt van de club zijn tijdens het uitgaan en alle aandacht op jezelf gevestigd hebben? Dan is dit jurkje voor jou! Een meisje kocht een blauwe jurk en kwam er tijdens het stappen achter dat deze licht gaf!

Lichtgevende jurk

Je bent in de stad en je koopt een leuke blauwe jurk om ‘s avonds mee uit te gaan. Dan kom je aan in de club en kom je erachter dat je jurk licht geeft! What?! Ja, dat overkwam dit meisje. Deze Amerikaanse lady liep de club binnen en was in no-time het middelpunt van de ruimte. Haar jurk lichtte op en daar heeft ze een video van gemaakt. Door de verlichtingen in de club reflecteerde de jurk een felle zilveren kleur. Hoe cool is dat!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Hilarisch! TikTokker maakt wel héle bijzondere sleutelhangers 

Farfetch

Als je graag van opvallen houdt, begrijpen we dat jij deze jurk ook wel wil hebben! In de comments gingen de volgers al snel op zoektocht naar de jurk en het duurde niet lang voordat we wisten waar die te bestellen is. De jurk is van het merk Farfetch en is ook in Nederland verkrijgbaar. Helaas moet je er wel een aardig bedrag voor neertikken. De lichtgevende jurk kost namelijk €830,-

Wel schijnen er veel mensen te zijn die twijfelen of het meisje wel écht hetzelfde jurkje draagt in het tweede stuk van de video. Er zijn meerdere varianten van de jurk, dus het kan zomaar zijn dat de blauwe versie hiervan niet reflecterend is. Maar laat dit de pret niet drukken, want er is ook een zilveren variant die sówieso licht geeft in het donker!

Beeld: instagram @hildasigurdsson