News

Alles wat je wil weten over Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol

julian-vahle

Julian Vahle is de 24-jarige zoon van Linda de Mol, maar wat weten we nog meer over hem? Nou, hij was te zien was in The Voice of Holland waar we hem beter leerden kennen. En dat is natuurlijk is dit niet alles! Wij vertellen je alle ins en outs over Julian Vahle. 

Wie is Julian Vahle?

Julian is dus de zoon van Linda de Mol, maar is natuurlijk nog veel meer dan dat. Hij heeft namelijk een heuse carrière als muziekproducer op weten te bouwen. Dit talent voor muziek in combinatie met zijn prachtige stem heeft hij tijdens The Voice of Holland 2022 ingezet. Niet als kandidaat, maar als begeleider. Samen met Maan en Typhoon heeft hij de kandidaten in The Voice Comeback Stage begeleid. Verder weten we ook wie Julians vader is, namelijk Sander Vahle, een televisieregisseur met wie Linda ook dochter Noa kreeg. Julian is zo te horen lekker bezig met zijn muziekcarrière en produceerde voorheen ook voor zangeres Maan. Eerst samen in de studio en afgelopen jaar ook op televisie.

The Voice Comeback Stage

We hebben het al benoemd, maar Julian Vahle heeft in The Voice of Holland 2022 kandidaten begeleid in The Voice Comeback Stage. Dit was een nieuw concept waarbij Maan en Typhoon kandidaten die niet door de blind auditions kwamen, of die afgevallen zijn bij de battles of knock-outs, een tweede kans konden geven. Vervolgens kregen zij een geheel eigen traject bij The Voice Comeback Stage, waarmee ze eventueel terug konden keren in de liveshows van The Voice.

Lees ook:
Thijs Boermans vertelt voor het eerst over relatie met Anna Nooshin

Chelsey Weimar

Julian heeft natuurlijk een bekende moeder, een succesvolle carrière en talent voor muziek. Wat kan deze man nog meer willen in zijn leven? Nou, het antwoord daarop is een bekende vriendin. Twee jaar terug bracht Julian zelfs een nummer uit voor zijn vriendin Chelsey Weimar. Een dame die bekend is als model en enkele jaren geleden gelinkt werd aan Leonardo DiCaprio. Ook al geeft Chelsey hier zelf weinig over vrij, weten we nu wel zeker dat ze happily in love is met Julian. Verder won Chelsey in 2012 het programma The Face, waar modellen met elkaar de strijd aangingen voor een internationaal modellencontract. Kijkende naar de prachtige Chelsey, snappen we wel waarom ze gewonnen heeft! What a beauty!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram

Must reads 👀