Celebs

Eindelijk duidelijkheid: hebben Amandine en Jules nou wél of niet een relatie?

jules-en-amandine

In het vorige seizoen van Love Island konden we zien hoe Jules en Amandine een klein kriebeltje voor elkaar kregen. Langzaam bloeide er iets moois op tussen de twee. Maar toen kwam Casa Amor en werd het liefdeskoppel gesplitst. Momenteel hebben ze weer contact met elkaar, maar hoe zit het nu echt tussen deze twee love birds.

Love Island

Amandine en Jules hadden het niet heel erg makkelijk in de Love Island-villa. Het was overduidelijk dat de twee elkaar wel zagen zitten, maar al snel bereikten ze hun dieptepunt. In de Casa Amor vielen Jules zijn ogen namelijk op Lisa, die je misschien nog wel kent van een eerder seizoen. Na de herkoppeling besloot Amandine daarom ook om de villa eerder te verlaten. Niet veel later kreeg Jules spijt van zijn keuze en baalde hij enorm dat hij Amandine had laten gaan.

Na de opnames heeft Jules Amandine toch weer een berichtje gestuurd en zijn de twee weer met elkaar in contact gekomen. Hoewel Amandine geen tweede keus wilde zijn, heeft ze Jules toch nog een tweede kans gegeven.“Aangezien hij er zo slecht van is en hij zelf zegt dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt en Lisa ook van hem afhield in de villa, staat de deur toch een heel klein beetje open. Maar hij moet wel echt z’n best doen”, vertelde Amandine destijds. Maar wat is nou eigenlijk de relatiestatus van de twee love birds?

Reünie

Afgelopen week hebben we allemaal kunnen kijken naar de Love Island Valentine’s Reunion. Amandine en Jules kwamen dan ook samen binnenlopen met een grote glimlach op hun gezichten. Toch werd het niet direct duidelijk of de twee nog in de datingsfase zitten of dat ze inmiddels al een relatie hebben. Presentatoren Holly en Viktor besluiten daarom de twee apart te nemen en hadden een openhartig gesprek over hun relatiestatus.

Amandine vertelde openhartig over haar gevoel nadat ze de afleveringen had gekeken. ”Ik had eigenlijk niet verwacht dat hij mij zou missen”, bekende ze. Ook besloot zij zelf het programma te verlaten. ”Het voelde altijd wel goed, omdat ik wist dat het voor mij de beste keuze was. En als er nog wat gebeurt tussen ons, of juist niet, dan gebeurt het daarbuiten.”

Lees ook: 
OMG! Déze Love Islander wilde eigenlijk niet naar de reünie komen

Relatiestatus

Jules en Amandine geven aan dat het een tijdje heeft geduurd en dat Jules ook echt zijn best moest doen om Amandine terug te winnen. In het gesprek vraagt Holly of hij ook zijn best gedaan heeft en hier antwoord hij eerlijk op. ”Ik vind van wel, maar zij vindt nog altijd dat ik meer kan doen. Dus dat zijn soms onenigheidjes, maar ik probeer er wel aan te werken.”

Toch stelt Viktor de vraag waar wij allemaal het antwoord op willen weten. Wat is nou de relatiestatus van Amandine en Jules? ”Voor vrienden en familie is het al een tijdje bekend. Een paar maanden”, reageert Jules.“We hebben nooit echt de behoefte gehad om het openbaar te maken. Ook omdat dat een bepaalde druk geeft.” De twee love birds waren nog niet helemaal duidelijk tijdens het gesprek, maar later maakte ze eindelijk bekend dat ze al een paar maanden een relatie hebben. Yeaahhhh! Wij wensen het koppel heel veel geluk samen!

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram @amandinebonehill

Must reads 👀