Fashion

Zo vind je de perfecte maat voor jouw nieuwe UGG’s

juiste-maat-uggs

De oude-nieuwe UGG’s trend vliegt ons om te oren en om erbij te horen is het nu echt wel tijd om ook zo een paar aan te schaffen. Benieuwd hoe ze vallen? Wij leggen je uit welke maat perfect is voor jouw nieuwe UGG’s!

Trending

We hebben de celebs er nu al zo vaak mee gespot, dat het nu echt tijd wordt om zelf ook een paar aan te schaffen. De UGG’s-trend is hélémaal terug en we hebben ondertussen ook al geleerd hoe we ze moeten stylen. Nu is het moment van actie ondernemen aangebroken, hup naar de winkel! Vind je het lastig om de juiste maat te vinden? Wij helpen jou daarbij!

Ruimvallend

Deze comfortabele schoen heeft vaak de neiging om wat groot uit te vallen. Om de perfecte maat te vinden moet je voor jezelf even bedenken of je jouw UGG’s mét of zonder sokken wil dragen. Het is verstanding om de schoenen een tikkeltje te strak te kopen. Door het zachte, soepele leer lopen ze erg snel uit en je wil natuurlijk niet dat ze te groot worden. Zorg wel dat je tenen genoeg ruimte hebben, ze wijdde namelijk alleen uit in de breedte, maar niet in de lengte.

De UGG’s pantoffels daarentegen vallen over het algemeen precies op maat. Met deze huisschoentjes is het ook fijn om ze lekker strak om de voet te hebben zitten, maar het komt weinig voor dat je deze daadwerkelijk een maat kleiner hoeft te kopen. De pantoffeltjes komen in allerlei soorten, met én zonder achterkantje. Het is dus belangrijk dat jouw instapper niet zomaar van je voet afvliegt!

Lees ook:
UGG’s maken een comeback en dit is hoe je ze kan stylen

De perfecte maat UGG’s

Om erachter te komen welke maat je nu precies nodig hebt, is heel simpel! Het enige wat je hoeft de weten is de lengte van je voeten. Pak een meetlintje erbij en meet je voeten op. Hieronder kan je lezen welke lengte past bij welke UGG’s maat. Easy!

Beeld: Pinterest

Must reads 👀