News

Wil je zien: zo zag Joy uit B&B Vol Liefde er vroeger uit

joy-bb-vol-liefde-vroeger

De fans van B&B Vol Liefde vragen zich af of Joy zich nog wel gaat openstellen voor de liefde. Hij kan niet voor altijd schuilen achter zijn mooie glimlach, toch?! Wij zijn wel benieuwd of deze B&B eigenaar altijd al een charmeur is geweest of is hij ook door een ongemakkelijke puberteit gegaan?

Joy uit B&B Vol Liefde

Er zijn een heleboel ladies die wel met Joy uit B&B Vol Liefde willen daten. Heeft dit te maken met zijn zachte karakter, zijn liefde voor dieren of met zijn knappe koppie? Momenteel is de casanova op zoek naar de liefde en wil hij een vrouw aan zijn zijde die samen met hem ‘Mount Joy’ kan uitbreiden tot een imperium. Hij is met drie grote panden op een enorm stuk land aardig op weg, maar hoe zag deze jonge ondernemer eruit voordat hij naar Spanje vertrok? Zó zag B&B Vol Liefde Joy er vroeger uit!

View post on Instagram
 

Social media

De 25-jarige Joy van Swieten staat van jongs af aan al in de spotlights. De hondenliefhebber had vroeger een YouTube-kanaal waar regelmatig video’s op verschenen. Hieronder een foto hoe hij er toentertijd uitzag! Een typische social media ‘mooi boy’ uit 2016. Hilarisch! Wij kunnen ons voorstellen dat de jonge meiden toen al als een blok voor hem vielen 😉

Al scrollen we nog verder naar beneden op zijn Instagram-feed, komen we ook deze foto tegen uit 2014. Door middel van de caption weten we dat dit onderdeel was van een fotoshoot. Tot op de dag van vandaag houdt hij zijn volgers nog steeds tevreden met de nodige selfies en grappige filmpjes.

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Nu weten we hoe de charmeur eruit zag als tiener, maar wij willen nóg verder terug in de tijd. Joy van B&B Vol Liefde heeft overduidelijke al sinds vroeger goede looks en als kindje was hij ook enorm schattig! Een paar jaar terug plaatste hij deze lieve foto met zijn moeder op haar verjaardag. So cute! 

View post on Instagram
 
Beeld: rtl: b&b vol liefde