Celebs

WOW! Zo zag de knappe Jotti van Love Island er vroeger uit

jotti-love-island

We hebben inmiddels allemaal kennis mogen maken met de knappe Jotti door haar deelname aan Love Island. Maar wij zijn vooral benieuwd hoe deze beauty er vroeger eigenlijk uitzag!

Zo zag Jotti van Love Island er vroeger uit

Op Instagram vonden wij een aantal oude foto’s van deze beauty!

Foto uit de oude doos

We hoeven je vast niet meer te vertellen dat de komst van Jotti voor behoorlijk wat ophef zorgde. Zo wist ze het liefje van Fé meteen ‘af te pakken’, iets wat niet bij alle ladies in de villa goed in de smaak viel. Niet alleen in de villa zorgde ze voor opspraak, ook in Nederland werd er veel over de blondine gesproken. De blondine bleek namelijk het ex-liefje van voetballer Wesley Sneijder te zijn.

Lees ook
OMG! Dit is de opmerkelijke fetisj van Love Island’s Jotti

Missverkiezingen

Vanwege haar prachtige looks timmert Jotti aan de weg als model. Ook deed ze eerder mee aan missverkiezingen, die ze regelmatig won. Ze stond in 2018 zelfs in de finale van Miss België en eindigde hier op de tweede plaats. Tijdens deze missverkiezingen is ze regelmatig op de kiek gezet, waarop haar jonge koppie duidelijk zichtbaar is.

Wij vinden dat Jotti behoorlijk is veranderd, maar dat is ook niet gek. Deze kiekjes zijn namelijk flink wat jaren geleden geschoten. Hoe dan ook: het is en blijft een prachtige verschijning.

View post on Instagram
 

View post on Instagram