Films & Series

OMG! Jotti haalt uit naar Cas in Love Island-reünie: ‘Heb je gelogen?’

Danique
jotti-cas-love-island-reünie

Februari is dé maand van de liefde en daar speelt Videoland heel goed op in. Naast het nieuwe seizoen van De Bachelorette deze maand, komt er ook een speciale Love Island Valentine's Reunion. In dit voorstukje van de Love Island-reünie zien we hoe Jotti een confronterende vraag stelt aan Cas.

Love Island-reünie

Nog een paar dagen wachten en dan is het zo ver, dan kunnen we bij Videoland de Love Island Valentine’s Reunion zien. Maak je agenda maar leeg dit weekend en verzet je Valentijns plannen, want deze reünie wil je niet missen! Onder leiding van presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst blikken de oud-kandidaten terug op hun spraakmakende seizoen. Zijn er nog stellen samen en zitten er koppels bij die elkaar niet eens meer aan kunnen kijken? Ondanks dat er nog niet heel veel duidelijk is over de special, weten we in ieder geval dat Jotti en Cas wél aanwezig zullen zijn bij de Love Island-reünie.

We verwachten niet dat zij hand in hand de deur door komen, want zoals we allemaal weten heeft Jotti een tijdje terug een punt achter de relatie gezet. Dat het winnende koppel niet meer samen is, komt doordat Cas niet binnen de lijntjes kon kleuren. Ai, pijnlijk! Wij zijn hierdoor natuurlijk wel heel erg benieuwd hoe hun ontmoeting bij de reünie zal zijn!

Lees ook:
Yes! Er verschijnt binnenkort weer een nieuw Love Island-seizoen bij Videoland

Confrontatie

Op Instagram delen de makers van Love Island de eerste beelden van de Valentijns-special. Hier zien we bekende gezichten voorbij komen en krijgen we een kleine sneak peek van wat we kunnen verwachten. De deelnemers van Love Island 2022 krijgen heel wat vragen over zich heen van de presentatoren, maar niet alleen Holly en Viktor zijn er om de Islanders te confronteren.

Jotti en Cas

Op het moment dat winnares Jotti binnen wandelt draaien alle gezichten om. Het lijkt erop dat zij nog wel een appeltje heeft te schillen met één iemand in het bijzonder. Dit gaat natuurlijk over haar inmiddels ex-vriendje Cas. Het winnende koppel gaat even apart zitten tijdens de Love Island-reünie en hier stelt Jotti een confronterende vraag aan Cas. “Ik geef je nog één kans, wees nu eerlijk”, begint de blondine. “Ben je eerlijk geweest?” Het moment dat Cas deze vraag hoort, vertrekt zijn gezicht een beetje. Gaat dit over het vreemdgaan, zal Cas eerlijk antwoord geven? We zullen nog heel even moeten wachten op deze antwoorden!

De Love Island Valentine’s Reunion is op vrijdag 10 februari te zien op Videoland. Ben jij net zo benieuwd naar de confrontatie? Dan moet je zeker gaan kijken!

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @loveislandnl