News

Baby nieuws: Josje Huisman onthult geslacht tweede kindje

josje huisman geslacht kindje

Josje Huisman deelde op Moederdag heel leuk nieuws met haar volgers, want ze is in verwachting. Vandaag maakt zij samen met haar vriend het geslacht van haar tweede kindje bekend op Instagram.

Josje Huisman

We kennen Josje natuurlijk allemaal als voormalig K3-zangeres, maar inmiddels is zij al een tijdje buiten de spotlights. In 2016 stapte Josje uit de meidengroep, maar de blondine is niet stil blijven zitten, want na haar zangcarrière volgde zij de opleiding modist. Vorig jaar heeft ze haar studie afgerond en richtte zij een eigen hoedenmerk op, Cornelia. Naast haar drukke leventje, heeft zij ook nog genoeg tijd voor de liefde. Josje Huisman is namelijk al een tijdje dolgelukkig met haar vriend Leon. De blondine maakte zelfs op Moederdag bekend dat ze in verwachting was van haar tweede kindje. Zij deelde een aantal schattige foto’s samen met haar lover Leon Tanate. We zijn nu weer een aantal weken verder en vandaag maakte Josje Huisman op Instagram het geslacht van hun kindje bekend.

Lees ook: 
Joan Pronk en Niek Marijnissen onthullen geslacht eerste kindje

Boy or girl?

Op Instagram deelt Josje Huisman een schattige foto met haar vriend Leon en in de caption zet zij het geslacht van hun tweede kindje. “Psst..It’s a boy! We zitten (letterlijk) op een blauwe wolk.” De twee verwachten dus een jongetje. Hoe leuk is dat?! Dit is ook niet het eerste kindje van Josje, want in 2018 kreeg zij een zoontje met producer Cle Gyimah, maar zij zijn helaas niet meer bij elkaar. De blondine had het erg lastig met de break-up, maar gelukkig heeft Josje haar weg naar Leon gevonden. Zij bekronen nu hun liefde met een kindje. Wij wensen het koppel al het geluk toe.

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram: @josjecoos