News

Zijn Joris en Sylvia Geersen nog steeds samen?

joris sylvia samen

Gisteren hebben we allemaal kunnen zien aan wie Sylvia Geersen haar laatste roos gaf. Kapitein Joris kwam als eerste de rode loper opgelopen en ging er ook als laatste vandoor met Sylvia. Maar nu het programma is afgelopen, zijn wij natuurlijk ontzettend benieuwd of de twee nog samen zijn.

De Bachelorette

Gisteren was de grote finale van De Bachelorette op Videoland te zien. Het was tijd voor Sylvia om haar laatste roos weg te geven, want er kan natuurlijk maar één man de winnaar zijn. Veel kijkers hadden wel al een vermoeden wie Sylvia zou kiezen en eindelijk hebben we antwoord op deze vraag. Kapitein Joris is de gelukkige en mag samen met Sylvia Geersen mee naar huis. Joris kon het niet laten en gaf Sylvia direct een kus. Het lijkt erop dat ze een goede klik hebben en de vonk is overgeslagen. Maar nu het avontuur voor Sylvia en Joris erop zit, willen wij natuurlijk ontzettend graag weten of de twee nog samen zijn.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Kijkers over finale van de Bachelorette: “Was het budget op?”

Joris en Sylvia

We zullen helaas nog even een week geduld moeten hebben. Volgende week komt de laatste aflevering van dit seizoen online en zullen we weten of Joris en Sylvia nog steeds samen zijn. Of heeft dit alles helaas toch niet zo goed uitgepakt als dat ze hadden gehoopt? Toch lijkt het er nu op dat we misschien al een antwoord op deze vraag hebben.

Het roddelkanaal @reality.fbi krijgt namelijk van verschillende bronnen doorgestuurd dat de twee love birds nog steeds bij elkaar zijn. Zo schrijft een van de bronnen: “Jullie zaten helemaal goed met de kerst. Sylvia vloog toen naar Joris. Ik ken Joris uit het boot wereldje en 3 weken geleden sprak hij nog vol lof over haar. Ik denk dat ze nog steeds bij elkaar zijn.” Een andere bron bevestigt dit verhaal ook. Die vertelt ook dat Sylvia en Joris samen op de première waren van Rico Verhoeven zijn nieuwe film. De twee zouden de hele avond om elkaar heen gedraaid te hebben, want zodra de camera kwam gingen ze snel uit elkaar. Het ziet er dus naar uit dat Sylvia en Joris nog steeds heel blij met elkaar zijn. We zijn ieder geval heel benieuwd naar de reünie aflevering, waarin zij zelf kunnen vertellen of ze nog samen zijn.

Beeld: Videoland: De Bachelorette