Celebs

Aha! Hier kunnen we Joris van de Bachelorette van kennen

joris-bachelorette

In het nieuwe seizoen van de Bachelorette zien we model Sylvia Geersen op zoek gaan naar de ware liefde. Het programma is al enkele weken bezig en ook de kandidaten blijven niet onopgemerkt. Onder andere Joris is een favoriet bij het publiek en als je goed hebt opgelet kunnen we Joris al kennen van een eerder programma!

Joris Bachelorette

Het nieuwe seizoen van de Bachelorette is in volle gang en er wordt al veel over gesproken. De knappe Sylvia Geersen is op zoek naar haar ware liefde. Maar liefst zeventien mannen zullen het hart van Sylvia proberen te veroveren. En misschien is dit Joris wel! Joris Smits is één van de zeventien kandidaten van de Bachelorette en is bij de kijkers niet onopgemerkt gebleven. Maar komt hij jullie ook zo bekend voor? Dat zou goed kunnen, want de knappe vrijgezel is wel eens eerder in een televisieprogramma gespot.

Lees ook: 
Huh?! Déze Bachelorette-deelnemer verrast alle kijkers!

First Dates Vips

De oplettende kijkers kwamen erachter dat Joris al eens eerder had meegedaan met een televisieprogramma waar die ook op zoek was naar de ware liefde. Hij heeft namelijk meegedaan aan het programma First Dates Vips. Hij kreeg de knappe advocate en influencer Julia Mekkes als date. In de aflevering was te zien dat Joris en Julia het ontzettend naar hun zin hadden, maar helaas was het geen echte liefde. Hopelijk heeft onze kapitein meer geluk bij Sylvia! Hoe dan ook is Joris van De Bachelorette dus niet bang om op zoek te gaan naar de ware liefde en ook niet als er meerdere camera’s meekijken. Ben je nu ook zo nieuwsgierig naar de date van Joris en Julia, dan kun je die hieronder kijken!

Beeld: Videoland: De Bachelorette

Must reads 👀