News

Deze EOTB-deelnemer heeft Rijk Hofman bedreigd: ‘Je bent een poeplap’

Jordan over Rijk Hofman

Rijk Hofman maakt regelmatig lachwekkende video's op YouTube. Daarin reageert hij vaak op realitysterren of spraakmakende programma's. Toch maakt hij in die video's af en toe wel mensen belachelijk. Maar bij Ex On The Beach-deelnemer Jordan schoot dit in het verkeerde keelgat. Hij heeft Rijk Hofman dan ook bedreigd. Jordan doet nu in een interview met Farwy zijn kant van het verhaal.

Rijk Hofman

Rijk Hofman deelt regelmatig video’s op YouTube. Hij reageert vooral op realitysterren, op programma’s of andere lachwekkende televisiefragmenten. Veel kijkers kunnen dan ook onwijs genieten van de video’s en dan vooral door Rijk zijn droge humor. Toch kan je je misschien wel voorstellen dat de mensen over wie de video’s gaan het minder leuk vinden. En dat blijkt nu dus maar weer. Rijk Hofman liet namelijk weten dat hij is bedreigd op het terras door Ex On The Beach-deelnemer Jorden. In een interview met Fawry vertelt Jorden meer over deze confrontatie met Rijk.

EOTB-Jorden

Het drama rondom Jorden en Rijk Hofman begon allemaal in een podcast van Nynke Nijman. De EOTB-deelnemer deed daar een aantal aparte uitspraken. Zo zei hij dat vrouwen dalen in waarde als ze veel bedpartners hebben gehad. Rijk haakt hier vervolgens op in, waar Jorden geen problemen mee heeft. “Dat mag, maar ik heb tegen hem gezegd via dm: als je over mij post en mij te kakken wil zetten, moet je wel de hele podcast luisteren”, vertelt hij over de situatie in Realitea. “Dan hoor je dat het genuanceerder is en er ook nog andere dingen worden gezegd.”

Jorden vertelt hem via Instagram ook ‘een jongen van buiten’ te zijn en dat als ze elkaar een keer tegen zouden komen in Amsterdam, hij hem er zeker op aan zal spreken. De twee komen elkaar niet veel later tegen tijdens een avondje stappen. “Hij doet het nu overkomen alsof hij niet bang was, maar ik heb tegen hem gezegd op een duidelijke manier: ‘Ik wil geen onzin meer van je op social media, het gaat erom dat je een grote mond hebt en bijdehand doet.'” Volgens Jorden begon Rijk hierna te trillen en vraagt hij hem om de hand te schudden. “Ik heb hem duidelijk gemaakt: je bent een poeplap en je bent niets waard.”

Lees ook: 
Sylvia Geersen en Joris zetten volgende stap: ‘Voor langere tijd’

Twee kanten van het verhalen

Rijk vertelde een heel ander verhaal in zijn podcast en dacht dat Jorden boos op hem was, omdat hij een video over hem gemaakt heeft. Rijk geeft ook aan dat hij al ‘jaren wacht op dit moment’ en daarom besluit hij om op hem af te stappen. “Het kan niet zo zijn dat ik iets over iemand zeg en grappen maak in mijn video en dat als hij dan met mij wil praten, ik hem niet zijn woord laat doen.” Maar als Rijk eenmaal voor zijn neus staat is Jorden een stuk agressiever dan hij denkt. “Hij heeft me met elke bedreiging die bestaat bedreigd”, vervolgt hij zijn verhaal. “Hij was er echt van overtuigd dat ik bang was, dat was een beetje zielig.” Jorden heeft dus geen goed woordje over Rijk Hofman te zeggen.

Realityster Lesley is ook te gast in Realitea en luistert vol verbazing naar het verhaal van Jorden. “Ik vind je echt een mafkees”, zegt Lesley. “De manier waarop je dit zit te vertellen vind ik echt heel triest.” Denken jullie dat Jorden de waarheid spreekt?

View post on Instagram
 

Beeld: Ex On The Beach: Double Dutch