News

Jonna onthult reden waarom hij meedeed aan Love Island

jonna-love-island

In het nieuwste seizoen van Love Island zagen we hoe de Belgische Jonna de finale haalde samen met zijn koppelpartner Nycole. Toch kwam een aantal dagen later al het nieuws naar buiten dat ze niet meer samen waren. In een interview met De Gazet van Antwerp onthult Jonna nu waarom hij meedeed aan Love Island.

Jonna in Love Island

De Belgische Jonna viel dit seizoen van Love Island nogal op. Hij had namelijk erg veel interesse in de voeten van de deelnemende dames. Hij vormde het eerste koppel met Garbi, maar uiteindelijk verloor hij zijn hart toch aan Nycole. Tussentijds werd hij nog gekozen door Gala, maar eindigde hij toch in de finale van het programma met Nycole.

De twee hebben het programma niet gewonnen, maar verlieten wel samen de villa. Toch bleek het eenmaal thuis niet te werken, want niet veel later lazen we in de Instagram Stories van Nycole dat ze het alweer had uitgemaakt met Jonna. “Na een heel mooi avontuur hebben gehad met Jonna besluiten wij hier toch een punt achter te zetten. Ik had het ook anders zien lopen dan dit. Je leeft daar heel erg in een bubbel en dan merk je dat in de realiteit dingen toch heel anders zijn.”, schreef ze. En dus bleef Jonna weer als single achter.

Waarom deed hij mee?

In het interview vertelt Jonna dat hij lang heeft moeten nadenken of hij wel mee wilde doen met het programma. “Ik vond zo’n programma’s eigenlijk – sorry voor mijn taalgebruik – fake bullshit”, legt hij uit. “Mijn kijk op de liefde en op vrouwen was de laatste jaren ook heel negatief geworden. Maar ik dacht: wie weet? Misschien vind ik iemand met wie ik serieus kan zijn?”

Hij heeft de mail die hij kreeg van de productie om mee te doen dan ook heel lang genegeerd, maar uiteindelijk wist zijn broer Kevin hem over te halen om toch mee te doen. “Ik zei dat hij het gewoon moest doen. Je ziet wel wat er gebeurt. Niet veel later contacteerden ze mij om ook mee te doen, deels als verrassing voor Jonna. Het was een rollercoaster van emoties, maar een heel leuke ervaring.”

View post on Instagram
 

Ook wil Jonna er graag nog bij vermelden dat hij niet heeft meegedaan om bekend te worden en meer volgers te krijgen op Instagram. “We zijn niet dom, we wisten wel op voorhand dat veel mensen kijken en dat er aandacht zou zijn. Maar wat ga je met die aandacht doen? In mijn ogen zal het je leven niet veranderen of verbeteren. Misschien eerder zelfs slechter maken. Het is gewoon een leuk programma vol knappe jongedames en wij zijn jonge kerels. Waarom zouden we het niet doen?”

Beeld: love island